Precies Cleaning + Rioolservice

Precies Cleaning + Rioolservice beoordelingen (151)

• Review door Coen, Rheden
    Beoordeeld op 22 jun 2017
    Vervangen 10-15 m gresriolering van huis naar straat
    Nog even afwachten natuurlijk want alles zit onder de grond maar vervanging riolering lijkt goed uitgevoerd. Vakman was stiot en afspraak kon op korte termijn worden gemaakt.
  • Review door Sjors, Den Bosch
    Beoordeeld op 20 jun 2017
    Keuken gootsteen ontstoppen
    Snelle en goede service, aanrader voor spoedklussen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenbergschen Hoek
    Beoordeeld op 13 jun 2017
    Rioolpijp vervangen
    Harde werker. Vriendelijk. Dacht mee om het probleem goed opgelost te krijgen. Wij zijn heel tevreden!
  • Review door Sven, Rotterdam
    Beoordeeld op 13 jun 2017
    Ontstoppen keuken afvoer
    Opdracht snel en vakkundig afgehandeld. Ik had een hele flinke ontstopping in mijn keuken afvoer. Met een professioneel apparaat de leidingen doorgespoeld en binnen 15 minuten opgelost. Prijs was onder de 100 Euro wat volgens mij een prima bedrag is.
  • Review door Albert, Oud Gastel
    Beoordeeld op 29 mei 2017
    ontstoppen riolering
    Zeer vriendelijke man die erg goed werk heeft geleverd. Flinke verstopping verholpen. Was keurig op tijd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 19 mei 2017
    Regenpijpen vervangen en toiletafvoer aansluiten
    Snelle reactie en een duidelijk kostenplaatje. Vriendelijke man die goed werkt levert.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bavel
    Beoordeeld op 15 mei 2017
    Ontstoppen afvoer badkamer
    Ik ben erg tevreden over het geleverde werk! Er was sprake van een flinke verstopping en na verschillende middelen te hebben gebruikt is het toch verholpen. Deze vakman is bereid om mee te denken en doet er alles aan om het probleem te verhelpen. Zelfs tot laat in de avond! Erg fijn. Ik kan hem zeker aanraden.
    (Bewerkt op 20 apr 2019)
  • Review door Bart, Goirle
    Beoordeeld op 11 mei 2017
  • Review door angelique, Dordrecht
    Beoordeeld op 9 mei 2017
    verstopping afvoer keuken
    Ervaren en deskundig. Wilde voor hetzelfde tarief ook begin van de avond komen. Je krijgt als klant garantie van 2weken.
  • Review door Nancy, Dordrecht
    Beoordeeld op 9 mei 2017
    Riolering aanpassen en gedeeltelijk vervangen
    Erg goed geholpen. Er wordt meegedacht en toen er nog wat was om op te lossen was dat totaal geen probleem. Afspraken worden goed nagekomen en in tegenstelling tot veel anderen is Stefan iedere keer exact op tijd op afspraken gekomen. Echt top!