PERFECT WINDOWS V.O.F.

PERFECT WINDOWS V.O.F. beoordelingen (119)

• Review door Marieke, Holten
    Beoordeeld op 24 jan 2016
    Houten kozijn vervangen door kunststof kozijn
    Rolf heeft altijd erg goed geholpen, reageert snel en denk mee. In tegenstelling tot de reviews op werkspot is bij ons niet alles even soepel verlopen maar het werd altijd weer opgelost. Bij een volgend kozijn dat vervangen moet worden zal ik zeker weer aan ze denken

Marieke, je hebt helemaal gelijk wat betreft dat het niet helemaal soepel verliep, HELAAS. In ieder geval bedankt voor een eerlijk rapportcijfer. Rolf

Reactie geplaatst 24 jan 2016
  • Review door Sander, Heemskerk
    Beoordeeld op 14 dec 2015
    Het betreft het leveren en plaatsen van een kozijn.
    Keurig op tijd en meedenkend om mn huis redelijk schoon te houden. Afwerking ziet er goed uit. Randzaken zoals het plaatsen van een nieuwe vensterbank werden 'gewoon' uitgevoerd zonder extra kosten. En het waren 2 vrolijke kerels. Ook niet onbelangrijk
    (Bewerkt op 15 dec 2015)

Sander hartelijk bedankt voor een SUPER rapportcijfer. Veel plezier ermee en een warme winter!! Groeten Rolf

Reactie geplaatst 15 dec 2015
  • Review door Roy, Apeldoorn
    Beoordeeld op 6 dec 2015
    Kunstof kozijnen, glas en deuren plaatsen
    Ons huis is inmiddels geheel gerenoveerd door Perfect Windows. Kunstof kozijnen, voor,achter en tuindeur, hr++glas en horren. Ons huis valt echt op in het hele blok nu, kan gerust zeggen dat we het mooiste huis in het blok hebben. Dit allemaal dankzij Perfect Windows. De service is ook super, als er iets moest versteld worden of wat dan ook, belletje en binnen korte tijd werd het opgelost. Wij zouden dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Hartelijk bedankt voor de mooie reactie. En natuurlijk de gezelligheid!! Nu maar lekker genieten van jullie huis. Groeten Rolf

Reactie geplaatst 6 dec 2015
  • Review door Rik, Zeist
    Beoordeeld op 20 mei 2015
    Plaatsen 4 kunststof kozijnen incl dubbel glas
    Super! Contact verliep uitstekend. Op de dagen dat de kozijnen werden geplaatst waren ze ruim op tijd aanwezig. Ze gingen direct aan de slag en hebben keihard doorgewerkt! Het afgeleverde werk is prachtig, strakke afwerking. Ik kan totaal geen minpuntje bedenken. Aanrader!

Super bedankt voor de lovende woorden. Het klopt!!!! Ik heb alleen maar toppers aan het werk. Veel plezier met de nieuwe kozijnen. Groeten Rolf

Reactie geplaatst 20 mei 2015
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 19 mei 2015
    5 HOUTEN KOZIJNEN VERVANGEN IN KUNSTSTOF KOZIJNEN
    Het Perfect Windows Team, is goed, correct, snel contact, flexibel, meedenkend, complimenten voor de snelle, nette en vakkundige uitvoering van de klus, en ook nog een goede prijs! Waarom hebben wij voor Perfect Windows (Rolf) gekozen? Perfect Windows dringt zijn mening niet op, en hij veel kennis heeft op zijn vakgebied, neemt de tijd voor je en maakt hij geen aannames door zelf te bepalen in wat hij denkt, laat het volledig over in wat wij willen. Hij luistert naar onze wensen en adviseert ons daarin wat goed is en wat niet en licht alles toe. Ook de mannen die de klus uitvoeren zijn zeer prettig in de omgang en flexibel. Alles is netjes achtergelaten en (minuscule) probleempjes worden zonder mokken opgelost. Echt een aanrader!!!!!!!!!! Gr. Sander

Goedenavond familie Swaan. Super te horen dat alles perfect is gegaan. Hartelijk bedankt voor de mooie referentie!!! Groeten Rolf en boys

Reactie geplaatst 19 mei 2015
  • Review door ivo, Meppel
    Beoordeeld op 21 apr 2015
    achterzijde woning boven en beneden inc schuifpui
    Bedankt perfect windows voor het geweldige resultaat, ondanks dat het een pittig klusje was mede door het mooie formaat pui (zware jonge) alles perfect afgewerkt in 2 dagen top gedaan.
  • Review door Folkert, Rhenen
    Beoordeeld op 19 apr 2015
    Achterdeur kozijn met deur
    Rolf is fijn in de omgang, denkt mee over eventuele problemen. Het geleverde kozijn met deur is precies zoals we hadden besproken. Hij werd zelfs eerder geplaatst dan besproken, want hij was wat eerder klaar uit de fabriek. De plaatsing met zijn collega ging erg snel en vakkundig, in een dag was alles klaar. We hadden na een paar dagen wat moeite om de deur op slat te draaien, maar Rolf kwam snel langs om de deur wat af te stellen. Hierna ging alles weer vlekkeloos. Als ik een klein minpuntje mag noemen om de kwaliteit nog wat beter te krijgen; neem iets meer tijd voor het afwerken en kitten. We hebben hier en daar een vlekje kit op de muur, waardoor we dat stukje opnieuw moeten verven. Het is niet bijzonder genoeg voor puntenverlies :-) Zeker is wel dat, als de andere kozijnen toe zijn aan vervanging, ik Rolf meteen weer bel!
    (Bewerkt op 20 apr 2015)

Folkert goedemorgen. Hartelijk bedankt voor je mooie review. Wat je kritiek puntje betreft heb je gelijk!! We gaan ons werk nog meer perfectioneren. Groeten Rolf

Reactie geplaatst 20 apr 2015
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Aalsmeer
    Beoordeeld op 1 mrt 2015
    Kunststof kozijnen incl. HR++ glas + montage
    Heel tevreden met de kwaliteit.

Yevgeny goedemiddag. Hartelijk, bedankt voor het mooie cijfer. Nu maar wachten op het mooie weer zodat de tuindeuren open kunnen. Groeten Rolf Kok

Reactie geplaatst 1 mrt 2015
  • Review door Brigitte, Woerden
    Beoordeeld op 15 feb 2015
    vervangen huidige houten kozijn
    Zoals de naam van het bedrijf al zegt : Perfect

Brigitte goedenavond. Hartelijk bedankt voor een goede referentie. Veel plezier met de nieuwe kozijnen. Groeten Rolf

Reactie geplaatst 15 feb 2015