PERFECT WINDOWS V.O.F.

PERFECT WINDOWS V.O.F. beoordelingen (119)

• Review door wietske, Nieuwleusen
    Beoordeeld op 17 jul 2011
    Maken en plaatsen van 3 kunststofkozijnen
    Hallo, wij zijn zeer tevreden over het werk van de mannen van Perfect windows. Die zijn inderdaad perfect. Ze werkten snel en keurig en waren ook met hun uitleg zeer hulpvaardig. Wij nemen ze zeker weer , als we weer een klus hebben. W. van Ek

Fam. van Ek, hartelijk bedankt voor het mooie commentaar over ons werk. Rolf en Henk

Reactie geplaatst 17 jul 2011
  • Review door Daudet, Zaandam
    Beoordeeld op 17 jul 2011
    Vervanging houtenkozijnen en rabatdelen door kunststofkozijnen en r...
    Perfect Windows, Rolf en Henk hebben prima werk geleverd. De kunstofkozijnen zijn van goede kwaliteit en zij hebben snel gewerkt. Zij hebben alle kozijnen aan de achterkant van het huis vervangen. We zijn heel erg tevreden over het resultaat en zullen hen zeker in de toekomst weer vragen als we de voorkant van het huis ook willen laten doen of andere klussen hebben. Daarbij zijn Rolf en Henk aardige en vriendelijke mensen om over de vloer te hebben. Altijd bereid om mee te denken en oplossingen aan te bieden. Goed gedaan; het huis heeft een super mooie uitstraling gekregen. Wij zijn er erg blij mee. Daudet en Ageeth, Zaandam.

Hartelijk bedankt voor jullie prima referentie!! Fijne vakantie gewenst namens ons. Groeten Rolf en Henk

Reactie geplaatst 17 jul 2011
  • Review door Miranda, Amersfoort
    Beoordeeld op 21 jun 2011
    Openslaande deuren plaatsen incl materiaal en afwerking
    Zeer tevreden met mijn mooie deuren. Het is erg netjes afgewerkt en binnen een halve dag geplaatst! zeker een aanrader..

Hartelijk bedankt voor je prima referentie! We hopen dat je er veel van zult genieten. Groeten Rolf en Henk

Reactie geplaatst 21 jun 2011
  • Review door Marco, Ede
    Beoordeeld op 20 jun 2011
    Gevelbekleden met keralit
    onze ervaring met de mannen van perfect windows is/was echt super goed! de mannen werken netjes en snel! zijn echt harde werkers! weten wat werken is. we hebben de voor en achterkant vanhet huis laten bekleden met keralit, en de boeibeplating,en de vensterbank laten bekleden (buiten) met plasticol, En de keralit is prachtig! mooi geplaats en netjes afgewerkt,alles zag er na de werkzaamheden weer netjes en opgeruimd uit, de mannen doe graag wat exstra (als de tijd zich bied natuurlijk), we hadden op de uitbouw ook keralit en dat lieten we ook vervangen, er bleef 1 randje over wat wit beelf, we vroegen of dat ook nog evt kon vervangen worden en ja hoor dat was ook gefikst! kortom een aanrader als je iets met je huis wil!! een dikke 10! en als je ze aan neemt voor een klus, bied de mannen vooral lekker een bak koffie aan! vinden ze heerlijk! :) groetjes familie ter horst uit Ede!

Hartelijk bedankt voor de lovende woorden. Het is altijd leuk voor ons om mooi werk te maken en het gezellig te hebben met mensen. Met vriendelijke groet Rolf en Henk

Reactie geplaatst 20 jun 2011
  • Review door Frank, Heerenveen
    Beoordeeld op 28 mei 2011
    plaatsen schuco kozijnen
    Zeer goed advies soort raam, heldere afspraken, ook exact zo nagekomen. Extra service als reinigings materiaal, afstellen bestaande (niet door hen geplaatste) voordeur en raam. Alles perfect opgeruimd enz enz bestaande raam netjes verwijderd en op mijn verzoek bij buren afgeleverd heel erg tevreden!

Hartelijk bedankt voor jullie PRIMA referentie!! Groeten Rolf en Henk

Reactie geplaatst 28 mei 2011
  • Review door joanne, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 mei 2011
    dakkapel 8.10 m1
    prima werk, keurig 2 kapellen geplaatst, de 8.10 mtr mocht niet van de gemeente !
  • Review door Martijn, Gouda
    Beoordeeld op 12 apr 2011
    Vervangen van houten kozijn door kunststof
    Goed contact, netjet uitgevoerd

Frank, hartelijk bedankt voor je prima referentie. Tot het volgende kozijn. Perfect Windows

Reactie geplaatst 12 apr 2011
  • Review door Marja, Nieuwegein
    Beoordeeld op 29 mrt 2011
    reparatie dakkapel
    Nadat ik begin oktober de opdracht had verleend aan Perfect Windows, werd mij verteld dat er een wachttijd van 5 à 6 weken zat op de kunsstof kozijnen. Omdat ik echter ook een lekkend dak had werd mij ook beloofd dat de dakdekker eerder langs zou komen. Na 6 weken had ik nog niets gehoord van Perfect Windows, dus heb ik zelf maar even geïnformeerd. Een week later zouden ze komen. Helaas was op de dag dat de klus zou worden uitgevoerd de dakdekker verhinderd. Ik zat dus nog steeds met een lekkend dak! En toen begon het te sneeuwen! In de anderhalve maand daarna bleef het afwisselend vriezen en dooien, meet flinke sneeuwbuien tussendoor, waardoor het steeds niet mogelijk was om het dak te repareren. De lekkage was inmiddels van een kleine vlek in het plafond uitgegroeid tot een compleet waterballet, dat zich niet meer alleen beperkte tot de slaapkamer, maar ook de keuken ernstig heeft beschadigd. Uiteindelijk werd begin januari het dak gerepareerd. Daarbij bleek helaas dat de rekening hoger werd dan voorzien. Want hoewel er in de offerte stond dat de isolatie vervangen en afgevoerd zou worden, als deze slecht zou blijken te zijn, werd er hier een kostenpost van 500 Euro extra in rekening gebracht, omdat de dakisolatie erg vochtig was geworden en vervangen moest worden. Hoewel firma Perfect Windows erkende verantwoordelijk te zijn voor de waterschade, raadde zij mij desondanks aan de schade te claimen bij mijn eigen verzekering. Zodra duidelijk werd dat de schade door mijn verzekering gedekt werd, was daarmee de kous voor Perfect Windows daarmee afgerond. Zij hebben nadien niet eenmaal geïnformeerd hoe de stand van zaken was, of de schade naar behoren werd hersteld..... Zij informeerden echter wel waar de betaling van de tweede factuur bleef, terwijl ik nog midden in de ellende zat van de schade, die was veroorzaakt doordat hun dakdekker niet op tijd was geweest om mijn dak te dichten. Tenslotte wil ik opmerken dat het vervangen van de kozijnen keurig is gedaan, er was ook niet veel rotzooi achter gelaten, nadat deze klus was geklaard. Voor het vervangen van kozijnen kun je dit bedrijf dus prima inhuren, maar voor andere klussen zijn zij absoluut ongeschikt!
  • Review door Marius, Zwolle
    Beoordeeld op 27 mrt 2011
    Kunsttof kozijnen
    Ik heb een zeer goede ervaring met deze twee heren. Communicatief vaardig en gemakkelijk in de omgang. Het gehele traject, van het opstellen van de offerte, tot het afwerken van de kozijnen is vakkundig uitgevoerd. Een aannrader als je voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding kozijnen nodig hebt!
    (Bewerkt op 28 mrt 2011)

Hartelijk bedankt voor je mooie commentaar. met vriendelijke groet, Rolf en Henk

Reactie geplaatst 28 mrt 2011
  • Review door Joshua, Bilthoven
    Beoordeeld op 3 feb 2011
    Vervangen houten kozijn voor kunststof draai/kiep
    Deze gasten zijn goud waard. Sterk duo, flexibel en eerlijk. Vervangen binnen no-time een houten kozijn voor kunststof en weten duidelijk waar ze over praten. Kortom gewoonweg helemaal in orde, geen klachten en super werk afgeleverd betekend een dikke 10! nou die factuur nog ;-)........ maar ook daarbij weet je vantevoren al dat het goed gaat komen.

Fam. Houtman, hartelijk dank voor de goede referentie!! Perfect Windows Rolf Kok

Reactie geplaatst 3 feb 2011