Peeters Dak Totaal

Peeters Dak Totaal beoordelingen (116)

• Review door Sonja, Bosch en Duin
    Beoordeeld op 10 mrt 2022
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    prettige communicatie, duidelijke informatie en ook fijn dat alles erg snel geregeld kon worden. Ik ben blij met het resultaat. Erg vriendelijke mannen. Bedankt Jan! Zou ze zeker aanbevelen.
  • Review door Dianne, Rosmalen
    Beoordeeld op 9 mrt 2022
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Kwam snel kijken, afspraak gemaakt om een offerte te maken, maar dat is nooit gebeurd, ook na meerdere beloftes om dat wel te doen niet.
  • Review door Karen, Tilburg
    Beoordeeld op 5 mrt 2022
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Goede ervaring. De afspraak werd wel een paar keer verzet en de communicatie had wat dat betreft iets beter gekund, maar het was na stormschade en ik begrijp dat het heel hectisch was. Dit was verder dan ook geen probleem. Los daarvan was de communicatie erg goed. Al met al erg tevreden!
  • Review door Henk, Rijswijk, Noord-Brabant
    Beoordeeld op 21 feb 2022
    Dakrenovatie: Dak lekkage; Puntdak
    Snelle reactie, goede service, goed advies, Vakbekwame mensen.
  • Review door Selma, Druten
    Beoordeeld op 15 feb 2022
    Dakrenovatie: Reparatie werkzaamheden; 61 m²; Plat dak
    Peeters Dak Totaal werkt netjes, volgens afspraak en houd je goed op de hoogte van waar de klus staat. In verband met het weer kon er niet op alle dagen gewerkt worden en dan was er goed contact over wanneer de dakdekkers terug zouden komen om verder te gaan. Plezierig personeel, fijne mensen. Echt een aanrader!
  • Review door Anna-Marie , Oss
    Beoordeeld op 1 feb 2022
    Dakrenovatie: 8 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Netjes en snel geholpen. Vooraf een prijsopgave. Dus we wisten meteen waar we aan toe waren. Kregen netjes de tijd om erover na te denken en te beslissen.