Peer tegels en zo..

Peer tegels en zo.. beoordelingen (35)

• Review door Hanneke van Riel, Uden
    Beoordeeld op 3 mei 2024
    Tegels zetten: 70 m²; Muur, Vloer; Keuken, Badkamer, Toilet
    Peer is vriendelijk en komt z'n afspraken na. Hij heeft ons toilet en de keuken betegeld. Het werk ziet er nu (een jaar nadat het uitgevoerd is) nog steeds keurig uit.

super bedankt voor de review, dit helpt me zeker

Reactie geplaatst 23 jun 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eersel
    Beoordeeld op 15 apr 2024
    Tegels zetten: 19 m²; Muur; Badkamer
    Peer heeft onze badkamer, met een aantal ramen en nisjes, betegeld. Het contact vooraf en tijdens de werkzaamheden verliep zeer prettig en er is hard doorgewerkt. We zijn erg tevreden met het resultaat!
  • Review door Niels, Linne
    Beoordeeld op 8 nov 2023
    Tegels zetten: 80 m²; Vloer; Keuken, Gang, Woonkamer, Toilet
    Peer is een topper. Was lastig bij ons om ver van tevoren een datum te prikken ivm de aannemer in nieuwbouw. Peer was flexibel en heeft in de aangewezen week circa 100 m2 erin gezet, incl plinten. Ondanks het grote formaat van de tegels (120x120) liggen ze er super strak in met mooie kleine voegjes. Prijs kwaliteit verhouding goed inorde. Aanrader dus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Son en Breugel
    Beoordeeld op 13 sep 2023
    Natuurstenen plinten plaatsen circa 16m
    Tevreden over de service! Aardige man die goed communiceert, met je meedenkt en z'n vak verstaat.
  • Review door Sjeng, Venray
    Beoordeeld op 12 jul 2023
    Tegels zetten: 50 m²; Vloer; Veranda vloer
    Peer is een toffe gast. Komt afspraak helemaal na, is flexibel en werkt zeer netjes. Zeer tevreden over het geleverde werk.
  • Review door Kelvin, Helmond
    Beoordeeld op 20 jun 2023
    Tegels zetten: 20 m²; Vloer; serre
    Peer heeft in onze serre een prachtige tegelvloer gelegd, strak en vakkundig! Hij is erg meedenkend en komt met gepaste oplossingen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waalre
    Beoordeeld op 13 jun 2023
    Vloer reparatie: plaatsen steen dorpel op tegelvloer badkamer
    Peer is heel prettig om mee te werken. De communicatie verliep soepel en het is een aardige man. Hij dacht goed mee over hoe de klus aan te pakken. Toen de klus niet in 1 keer helemaal goed was, kwam hij zonder twijfel snel terug om het helemaal in orde te maken. Ik raad deze vakman aan.
  • Review door Roy, Venlo
    Beoordeeld op 31 mei 2023
    Tegels zetten: 25 m²; Vloer; terras
    De toewijding van de vakman aan klanttevredenheid is onovertreffelijk. Peer is geduldig, zeer puntctueel en zorgde ervoor dat ik volledig tevreden was met de voortgang en de uiteindelijke resultaten. Zijn oprechte inzet voor het leveren van een uitzonderlijk resultaat was duidelijk in elke interactie. Peer luisterde aandachtig naar mijn eisen, kwamen met waardevolle suggesties en voerde mijn visie feilloos uit. Hij deed ook zijn uiterste best door inzichtelijke aanbevelingen te doen over tegelkeuze, voegkleuren en ontwerp. De vakman dacht in elke stap mee en deed niet moeilijk over aanpassingen waar dit nodig was. Peer werkt netjes en georganiseerd met een zeer hoog niveau van aandacht en respect voor mijn eigendom. Zo zorgde hij iedere dag voor een schone en georganiseerde werkomgeving zodat de rest van mijn huis tijdens het tegelproces zo min mogelijk werd gestoord. Deze vakman is zijn geld meer dan waard.