Paul Belo Dakonderhoud
Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews

• Jeroen, Rijswijk

Beoordeeld op 10 nov 2017
    Schoorsteen voegen en impregneren
    Helemaal super! Ik geef bijna nooit reviews, maar Paul is het waard! Net werk, geen lomp gedoe in/om huis en keurige factuur. Aanrader!
  • Nico, Barneveld

Beoordeeld op 9 nov 2017
    Schoorsteen voegen
    Was voor de eerste keer dat wij via werkspot een klus hebben laten uitvoeren, beetje huiverig. Zijn zeer te vrede hoe alles verliep. Paul is een beginnend ondernemer maar zeker niet qua vakmanschap. Goed en netjes werk geleverd ruimt alles op en maakt er geen smeerboel van. Duidelijk, open en eerlijke communicatie. Paul ontzettend bedankt.
  • marcel, Dordrecht

Beoordeeld op 31 okt 2017
    voetlood vervangen/herstellen
    Keurig netjes alle afspraken nagekomen. Een betrouwbaar bedrijf.
  • K, Hilversum

Beoordeeld op 26 okt 2017
    De dak lekt
    Heel goed ervaring met Mr Paul!!
  • Anmara, Breukelen

Beoordeeld op 16 okt 2017
    Dak inspecteren
    Onze ervaring is ontzettend goed met Paul. Hij is actief in de communicatie, en komt hierbij ook de gemaakte afspraken na. Ons dak is fantastisch herstelt, waarbij Paul geen extra werk 'zocht' om ons extra op kosten te jagen maar een eerlijk oordeel velde over het dak.
  • Anoniem, Zeist

Beoordeeld op 15 okt 2017
    Herstel nokvorsten en scheuren loodwerk en inboeten pannen
    Paul is vriendelijk en betrouwbaar. Doet zijn werk goed en snel. Hij communiceert duidelijk en heeft ons goed uitgelegd welke werkzaamheden hij precies ging uitvoeren en waarom.
  • Anoniem, Utrecht

Beoordeeld op 11 okt 2017
    Vervangen pannen, panlatten en plaatsen folie
    Paul is een fijne vent! Snel met reageren, flexibel, pragmatisch en voert bovenal zijn werkzaamheden netjes en conform de afspraken uit. Kortom; zeer prettig om met hem samen te werken.
  • Pim, Utrecht

Beoordeeld op 30 sep 2017
    Metselwerk of verwijderen schoorsteen
    Paul was snel met reageren en vond het niet erg om nog een keer langs te komen om te kijken toen de vraag veranderde. Hij is vriendelijk, communiceert goed en denkt met je mee. Als we nog weer eens zoiets hebben mag hij zeker langskomen!