Paul Belo Dakonderhoud

Paul Belo Dakonderhoud beoordelingen (28)

Beoordeeld op 4 dec 2017
    Schoorsteentje verwijderen en vervangen door dakpannen
    Paul is prettige en betrouwbare vakman. Voor een volgende klus is hij zeker in beeld. Ik neem nog even contact met hem op over puntjes op de i, bij het verwijderen van de schoorsteen is er binnen wat stucwerk kapot gegaan. Verder prima werk geleverd en daarnaast nog aanvullend advies over het dak dat verder ging dan zijn eigen klus!
  • Review door Jeroen, Rijswijk
    Beoordeeld op 10 nov 2017
    Schoorsteen voegen en impregneren
    Helemaal super! Ik geef bijna nooit reviews, maar Paul is het waard! Net werk, geen lomp gedoe in/om huis en keurige factuur. Aanrader!
  • Review door Nico, Barneveld
    Beoordeeld op 9 nov 2017
    Schoorsteen voegen
    Was voor de eerste keer dat wij via werkspot een klus hebben laten uitvoeren, beetje huiverig. Zijn zeer te vrede hoe alles verliep. Paul is een beginnend ondernemer maar zeker niet qua vakmanschap. Goed en netjes werk geleverd ruimt alles op en maakt er geen smeerboel van. Duidelijk, open en eerlijke communicatie. Paul ontzettend bedankt.
  • Review door marcel, Dordrecht
    Beoordeeld op 31 okt 2017
    voetlood vervangen/herstellen
    Keurig netjes alle afspraken nagekomen. Een betrouwbaar bedrijf.
  • Review door K, Hilversum
    Beoordeeld op 26 okt 2017
    De dak lekt
    Heel goed ervaring met Mr Paul!!
  • Review door Anmara, Breukelen
    Beoordeeld op 16 okt 2017
    Dak inspecteren
    Onze ervaring is ontzettend goed met Paul. Hij is actief in de communicatie, en komt hierbij ook de gemaakte afspraken na. Ons dak is fantastisch herstelt, waarbij Paul geen extra werk 'zocht' om ons extra op kosten te jagen maar een eerlijk oordeel velde over het dak.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 15 okt 2017
    Herstel nokvorsten en scheuren loodwerk en inboeten pannen
    Paul is vriendelijk en betrouwbaar. Doet zijn werk goed en snel. Hij communiceert duidelijk en heeft ons goed uitgelegd welke werkzaamheden hij precies ging uitvoeren en waarom.
    Beoordeeld op 11 okt 2017
    Vervangen pannen, panlatten en plaatsen folie
    Paul is een fijne vent! Snel met reageren, flexibel, pragmatisch en voert bovenal zijn werkzaamheden netjes en conform de afspraken uit. Kortom; zeer prettig om met hem samen te werken.
  • Review door Ron, Zeist
    Beoordeeld op 6 okt 2017
    nokvorsten weer vastzetten en enige vervangen
    Levert goed werk; houdt zich aan afspraken; gaat soepel en voorkomend om bij gewijzigde situatie. Aanbevolen!