Paul Belo Dakonderhoud
Paul Belo Dakonderhoud
Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews

Alle reviews (28)

  • Onno, Hilversum
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 4 feb 2019
    schoorsteen en dakpan reparatie
    Paul heeft het werk netjes en uitvoerig uitgevoerd. Ik weet inmiddels wie ik moet bellen als ik weer iets met mijn dak heb!
  • Remko, Amersfoort
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 19 dec 2018
    Dakrenovatie
    Mooi resultaat! De klus helemaal volgens afspraak en zonder verrassingen uitgevoerd. Communicatie, offerte en voorwaarden zijn helder en er wordt goed gecommuniceerd. Een aanrader!
  • Joost, Bilthoven
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 19 dec 2018
    Zinken goot vervangen
    Heeft goed werk geleverd. Verstand van zaken en prettig om mee samen te werken. Volgende keer weer!
  • M., Hilversum
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 11 aug 2018
    Loodslab onder nokvorsen aanbrengen.
    Paul heeft een andere oplossing aangedragen dan de anderen. Ik heb even afgewacht of alles goed en lekvrij bleef, vooralsnog geen lekkage kunnen ontdekken. Alles prima in overleg en supersnel afgehandeld. Ben erg blij!
  • Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 28 mrt 2018
    dakpan(nen) rechtleggen
    Snel uitgevoerd en plezierig contact. Even afwachten of lekkage problemen nu volledig opgelost zijn.
  • Rolf, Hilversum
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 22 feb 2018
    Pannendak vervangen
    Paul heeft met zijn collega's puik werk geleverd. Het complete pannendak vervangen, incl. panlatten en folie. Paul denkt proactief mee en doet voorstellen in het belang van de opdrachtgever. Net voor de werkzaamheden zouden beginnen werd mijn dak getroffen door de januari-storm. Paul heeft direct noodvoorzieningen getroffen terwijl ik in India zat. Daarmee heeft hij erger weten te voorkomen. Naast de goede resultaten kan ik melden dat Paul concurrerende prijzen hanteert. Niet de allergoedkoopste maar ook zeker niet de duurste. Bedankt voor je diensten Paul.
  • Yilmaz, Hilversum
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 7 feb 2018
    Dak reparatie
    Paul denkt mee en zoekt de beste oplossing. Blijft goed communiceren en komt al zijn afspraken na. Echt een topgozer. Werkt heel goed en levert kwalitatief werk af. Heeft verstand van zaken.
  • Loek, Gouda
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 8 jan 2018
    Dak renoveren
    Zeker een aanrader. Betrouwbaar, snel en duidelijk in communicatie. Zelfs een kerstkaart ontvangen.
  • Frans, Amsterdam
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 11 dec 2017
    Dakpannen rechtleggen
    Paul heeft bij ons de dakpannen vewijderd, het dak geïsoleerd met damopenfolie, nieuwe daklatten aangebracht en vervolgens de dakpannen teruggelegd en waar nodig vervangen. Hij is een harde werker, zeer plezierig in de omgang en komt gemaakte afspraken na. Ik kan hem van harte aanbevelen!