Parquet flooring center

Parquet flooring center beoordelingen (107)

Beoordeeld op 4 jul 2023

Laminaat leggen: 85 m²; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken

Zeer tevreden met de vloer! Ahmed heeft snel en secuur gewerkt en denkt goed mee. De communicatie verliep ook heel soepel. Van harte aanbevolen dus!
  • Review door R, Enkhuizen
    Beoordeeld op 2 jul 2023

Laminaat leggen: 46 m²; Slaapkamer(s), Gang

Echt vakkundig en keurig netjes bij ons een laminaat vloer gelegen, Goed advies,en niets op aan te merken,een vakkundig bedrijf. Een dikke 10
    Beoordeeld op 25 jun 2023

Laminaat leggen: 22 m²; Gang, Keuken

Enorm tevreden over de service, het advies en de kwaliteit van de klus. Ik zou Ahmed zeker aanraden!
  • Review door Simone Bakker, Obdam
    Beoordeeld op 24 jun 2023

Vloer leggen: 53 m²; Click PVC

Ahmed reageerde vlot op mijn klus vooer 53m² click Pvc leggen. Hij ging vlot aan de slag en gaf wat tips en advies over het plaatsen van plinten. Erg efficiënt gewerkt met het materiaal en er was amper snijverlies over. Ik raad hem aan voor het leggen van een vloer in het gehele huis!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kudelstaart
    Beoordeeld op 23 jun 2023

Laminaat leggen: 42 m²; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken

Zeker een aanrader ! Service was top vanaf begin tot eind! Er word goed met je mee gedacht! Beste heer heeft uitstekend / strak werk geleverd! Ik ben super tevreden!
  • Review door Sheryl, Haarlem
    Beoordeeld op 30 mei 2023

Laminaat leggen: 34 m²; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken

I requested an urgent job and was absolutely not disappointed. Parquet Flooring did everything to ensure that I had all my materials and did a fantastic job. Can recommend highly.
  • Review door Maarten, Castricum
    Beoordeeld op 28 mei 2023

Houten vloer: 14 m²; In overleg; Vloer leggen

Mooi werk geleverd, prettige uitstekende communicatie. De eikenhouten vloer ligt er mooi in. Ik zou de volgende keer zeker weer kiezen voor Parquet flooring center.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schagen
    Beoordeeld op 24 mei 2023

Vloer leggen: 28 m²; Click PVC

Snelle reactie. Keurig en vakkundig te woord gestaan. Zeer accuraat. De vloer is ontzetten mooi en strak gelegd. Zeer zuinig het gebruik van het materiaal hierdoor weinig materiaal verlies. Wij zijn erg tevreden. Aanrader!!
  • Review door Cesare Pagani, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 mei 2023

Laminaat leggen: 55 m²; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, C.M. Pagani

Excellent work. Floor looks great. Work was performed accordingly to plan. Great punctuality and quality of execution.
    Beoordeeld op 5 apr 2020

2e hands vloer: 70 m2; Massief parket; Vloer leggen, Vloer Oliën.

Hele goede ervaring en zeker aan te raden! Vriendelijk, hardwerkend, houdt zich aan de afspraak en levert bovendien heel goed werk. Wij hadden een oude massief houten vloer die gelegd moest worden. Geen makkelijke klus. Ahmed heeft liefde voor zijn vak, dat kun je merken. Hij denkt mee over oplossingen.