P.J. van Leuken Dakwerken

P.J. van Leuken Dakwerken beoordelingen (11)

• Review door Marijn Heuts, Heel
    Beoordeeld op 24 jan 2023

Dakrenovatie: 80 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Pieter-Jan heeft de klus heel netjes uitgevoerd. Fijne persoon om mee te communiceren en hij werkt behoorlijk hard. Als er een bui dreigde te arriveren, sloeg hij de bammetjes gewoon over om maar alles bijtijds waterdicht te hebben. Ook het overleg vooraf en het meedenken over de mogelijkheden was heel prettig. Tel er nog een realistische offerte bij op en dan mag duidelijk zijn dat we blij zijn dat we Pieter-Jan via Werkspot hebben gevonden.
  • Review door michel, Nuenen
    Beoordeeld op 8 mei 2021

Dakrenovatie: 30 m2; Dak installeren op een nieuwe constructie; Pla...

PJ heeft top werk geleverd. De communicatie was duidelijk. Kreeg dezelfde dag reactie op mijn tussentijdse vragen. PJ is een echte vakman rustig en professioneel. Kan hem iedereen aanraden.
  • Review door Pieter, Deurne
    Beoordeeld op 15 apr 2021

Dakrenovatie: 40 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Pieter-Jan, fijne kerel met afspraak = afspraak en goed advies.
  • Review door Piet, Valkenswaard
    Beoordeeld op 6 mrt 2021

Dakrenovatie: 30 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Zeer goede vakman, uiterst beleefd, houd zich aan de afspraken, bescheiden en doortastend in de uitvoering van de taak.
  • Review door Monique, Weert
    Beoordeeld op 13 feb 2021

Dakrenovatie: Dak installeren op een nieuwe constructie; Plat dak

Alles liep perfect, Rustige en fijne vakman!
  • Review door Klant van P.J. van Leuken Dakwerken
    Beoordeeld op 19 jul 2020

Dakbedekking overkapping/berging

Vakwerk door echte vakman en erg klantvriendelijk
    (Bewerkt op 20 jul 2020)
  • Review door Dorine, Weert
    Beoordeeld op 16 jul 2020

Dakrenovatie: 35 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Vriendelijke, deskundige man. Heeft ons garagedak weer keurig in orde gemaakt. Is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. Hanteert een goede prijs en levert goed werk af. Wij zijn dik tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Son en Breugel
    Beoordeeld op 11 jan 2020

Daken: Dakbedekking vervangen; Plat dak

Dhr Leuken kwam alleen even kijken wat er eventueel gedaan moest worden aan ons dakje. Hij was zeer eerlijk door te zeggen dat er nog geen reparatie nodig was. Bovendien heeft hij uit eigen initiatief en zonder kosten te vragen het klein dakje ontdaan van de bladeren. Daar er geen werk werd uitgevoerd en hiervoor dus geen prijs werd vastgesteld, kan ik hierover niet oordelen.
    (Bewerkt op 25 sep 2020)
  • Review door Edwin Verlangen
    Beoordeeld op 12 jul 2019

Vervangen van dakbedekking tbv aanbouw

Pieter Jan van Leuken is een echte top vakman. Na wekenlange ellende met onverklaarbare lekkages in een nieuw EPDM dak hebben we uiteindelijk hem gebeld. Hij was snel ter plekke en heeft efficiënte noodreparaties gepleegd. Binnen enkele weken heeft hij het hele platte dak tegen zeer schappelijke prijs vervangen en afgewerkt met een fraaie dubbele zinken kraal!
    (Bewerkt op 15 jul 2019)
  • Review door Sandra van Impelen
    Beoordeeld op 9 jul 2019

Aanbrengen van komplete terrasoverkapping

Heel prettig intakegesprek, goede duidelijke inlichtingen vooraf, snel gewerkt en keurig afgewerkt. Zeer tevreden!
    (Bewerkt op 10 jul 2019)