Ontwerp/Bouw en Renovatie Sintjago

Ontwerp/Bouw en Renovatie Sintjago beoordelingen (41)

• Review door Van Erp
    Beoordeeld op 31 jan 2016

Moderne badkamer met radiator en kunststof raam

Timo heeft onze groen/bruine badkamer uit de 70er jaren omgetoverd in een moderne badkamer anno 2015 !! Ook heeft hij een nieuw kunststof kozijn met raam geplaatst. Hij komt zijn afspraken prima na, hij is te vertrouwen en heeft prima werk geleverd. Wij zijn heel erg tevreden en zullen Timo zeker voor volgende klussen vragen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Brunssum
    Beoordeeld op 11 nov 2015

Complete woning plafonds plaatsen en muren stuken

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, duidelijke afspraken, zeer klantvriendelijk, goede prijs/kwaliteit. En uiteraard top werk afgeleverd. Goede tips gekregen en er werd zeer goed meegedacht. Alles werd netjes overlegd en na het werk werd ook alles weer opgeruimd. No problem.....
  • Review door Guido Mertens
    Beoordeeld op 14 sep 2015

Vervangen van garage port voor hardhout kozijn met deur en vaste ruit. Creëren van CV ruimte met dubbel deur. Stucwerk en verlaag plafond met spot lampen. Plaatsen van keuken blok. Plaatsen van design radiator. Aanbrengen van extra stop contacten en aan en afvoer water aansluitingen t.b.v. Keuken blok.

Wij zijn zeer tevreden. Zowel prijstechnisch, maken en nakomen van afspraken, meedenken aan oplossingen, netheid, punctualiteit als het resultaat van de werkzaamheden. Er is echt topwerk geleverd. Vooraf een paar basisafspraken gemaakt en tijdens de werkzaamheden verliep dit verder flexibel en prettig. Uiteindelijk zelfs een stuk sneller klaar. TOP!!
  • Review door reshad, Geleen
    Beoordeeld op 30 jan 2013

Nieuw kozijn inc deur

Betrouwbaar, netjes en volgens afspraak en planning.
  • Review door Wouter, Epen
    Beoordeeld op 31 mrt 2012

Voordeur plaatsen

• Review door Winny, Kerkrade
    Beoordeeld op 12 okt 2011

Vaste trap verplaatsen naar de hal

Normaal schrijf ik nooit een referentie, maar Timo heeft het dik en dwars verdient dat er een lovend woord over hem geschreven wordt. We hebben door hem het trappengat laten verplaatsen en waren aangenaamd verrast over de totale uitvoering van de opdracht. Op de afgesproken tijden was hij aanwezig en met het afwerken van het trappengat heeft hij absoluut de puntjes op de i geplaatst. Omdat we zo tevreden waren hebben we inmiddels ook een scheidingwand + deur en kozijn door hem laten plaatsen. Nu hebben onze beide dochters een eigen kamer en wederom prima afgewerkt. Aanstaand voorjaar hebben we opnieuw een opdracht bij hem geplaatst en we hebben het volste vertrouwen erin dat deze net zo perfect wordt uitgevoerd. Timo en zijn medewerkers zijn voor ons een goude vondst en we zullen nog regelmatig opdrachten door hen laten uitvoeren. Timo bedankt!!!
  • Review door Nadine, Heerlen
    Beoordeeld op 26 aug 2011

houten ombouw meterkast

We hebben een maand geleden een nieuwe meterkast laten maken. We zijn zeer tevreden over het resulaat. Het is een mooie strakke, stevige kast geworden met veel opbergruimte. Precies wat we wilden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
  • Review door Thomas, Maastricht
    Beoordeeld op 4 aug 2011

deurkozijn maken, leveren en plaatsen

Zeer tevreden over het geleverde werk(plaatsen nieuw deurkozijn). Een volgende opdracht zou ik zeker door hem laten uitvoeren!
  • Review door Harry, Schimmert
    Beoordeeld op 21 jul 2011

Vervangen en plaatsen binnenhuisdeuren.

Het vervangen en afvoeren van oude, plaatsen en schilderen van nieuwe binnendeuren is door Timo naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Overleg, communicatie en planning was zoals het hoort te zijn. We hadden er meteen een goed gevoel bij en zijn bijzonder blij met het eindresulaat. Naast zijn vakmanschap kenmerkt Timo zich ook als een prettig persoon: geen poeha, sympathiek en vooral hard doorwerken. Voor de toekomst hebben we al weer wat ideeën: zonder aarzelen zullen we zeker Timo contacteren om ons een aanbieding te maken.
  • Review door marij, Heerlen
    Beoordeeld op 9 jul 2011

gezocht kozijnen & isolatieglas plaatser

Ik moet helaas zeggen dat ik zeer ontevreden ben over de werkzaamheden van Timo..Dacht dat het een vakman was die zijn woorden na komt..Ik heb na de werkzaamheden ontdekt dat mijn laminaat was beschadigt was, ik heb Timo hierover benaderd. Wij wouden ook de voor deur en zeideur met nieuwe kozijnen laten vervangen. De offerte hiervan was voor ons te duur. Timo heeft toen met ons een afspraak gemaakt voor dit aan te passen na ons budget, hij heeft toen ook gezegt dat hij de beschadiging laminaat in korting zou brengen..Heb toen wel gezegt dat ik pas september oktober de voordeur zou laten maken..Ik neem aan dat alle offerte vrijblijvend is..hebben namelijk iemand gevonden die veel goedkoper was en heb Timo daarover ingelicht nadat hij mij heeft benaderd van voordeur zijdeur en kozijnen. En hem gevraagd of hij dan toch aan zijn verzekering de laminaat wou opgeven..Hierover is Timo dan weer ontevreden en zegt dat hij al het werk van de 2de offerte voor niets is geweest en dat hij nde laminaat niet doet vergoeden...Timo heeft mij ook niet horen klagen van de duur van de eerste offerte wat wel een week heeft geduurd plus dat hij een raam heeft laten staan bij hornbag waardoor de werkzaamheden veel langer duurden !!!! Heb Timo en zijn collega gastvrij behandeld en extra mee gekookt en verzorgd van drinken ...En nogmaals een offerte is altijd vrijblijvend toch..En nu komt Timo hiermee ..Nou ben dan zeer teleurgesteld in Timo en raad dan ook aan als timo wat vernield dat gelijk te laten vergoeden wat je krijgt het dus niet vergoed.. Marij Dodde