Onderhoudsbedrijf Persian

Onderhoudsbedrijf Persian beoordelingen (53)

• Review door Victor. 3119351
    Beoordeeld op 10 okt 2019

Buiten schilder werk

Hij neemt je klus serieus en gaat met trots aan de slag om er iets moois van te maken. Verder ook prima om mee te communiceren!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwkoop
    Beoordeeld op 19 sep 2019
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 1 deur; 4 kozijnen
    Elke dag keurig netjes op tijd. Houtrot in de kozijnen netjes verwijderd, glaslatten waar nodig vervangen. Schilderwerk ziet er strak uit, onze kozijnen kunnen weer jaren mee. In het begin wat tegenslag met het plaatsen van de steiger, maar dit was binnen een halve dag opgelost met een andere steiger. Afgesproken dat de werkzaamheden 8 dagen zouden duren, tegen verwachting ik kwamen ze met zijn tweeën en waren dus al binnen 4 dagen klaar!
  • Review door adri, Mijdrecht
    Beoordeeld op 1 aug 2019
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 3 deuren; 4 kozijnen
    Revieuw Zeer tevreden. Werkt hard aan 1 stuk door. Zeer secuur. Aardige man en spreekt goed Nederlands. Komt op afspraak en werkt lang door. Alles in overleg en niet te beroerd om als je per ongeluk aan de verf gestoten hebt ofzo, weer netjes te maken. Zeer attent. Aanbeveling ! En goede mensenkennis. Dank je wel Hosin
  • Review door S A, Maarssen
    Beoordeeld op 27 jul 2019
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakkapellen, Boeiboord; 7 ko...
    Ik ben heel tevreden; Hosin Persian heeft naast t schilderwerk ook houtreparaties gedaan, ramen vervangen en een klemmende deur geschaafd. Heel fijn dat hij dit soort klusjes meeneemt. Schilderwerk zit er keurig uit. Er was onduidelijkheid of een klusje wel of niet bij de prijs zat en Hosin heeft dat incl gedaan. Heel prettig dat dit geen gedoe opleverde! (Ik heb nu al veel klussen laten doen en toch, je moet de details op papier/mail zetten) Ik kan Hosin zeer aanraden.
  • Review door Adri, Wilnis
    Beoordeeld op 25 mei 2019
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakgoten, Dakkapellen; 3 deu...
    Ik ben zeer tevreden met het werk van Persian, hij heeft naast het afgesproken schilderwerk ook delen van het houtwerk voor mij gerepareerd en een oud afdakje van beton boven mijn voordeur weer helemaal strak gemaakt. Ik heb zelf meegeholpen met de klus en ik heb veel van hem geleerd. Persian is een hele harde harde werker en hij levert keurig werk. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 19 mei 2019
    Schilderwerk buiten: Kozijnen; 5 kozijnen
    We zijn erg blij met het schilderen en houtrot reparaties voor de houten kozijnen. Hosin is een echte professional, toegewijd aan zijn werk. Hij is ook snel om te antwoorden en erg behulpzaam met andere problemen die u in huis heeft. We zullen hem zeker opnieuw bellen indien nodig en zijn diensten aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 9 mei 2019
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 1 deur; 7 kozijnen
    Op de afgesproken tijd begonnen en op tijd klaar met de klus (schilderwerk). Netjes en met kwaliteitsverf gewerkt.