Onderhouds- en schildersbedrijf Van der Wijden

Onderhouds- en schildersbedrijf Van der Wijden beoordelingen (12)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 1 mrt 2023

Behangen: 6 m²; Behang aanbrengen

gemotiveerde jongens, goed werk geleverd!
    (Bewerkt op 2 mrt 2023)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 24 feb 2023

Behangen: 8 m²; Behang aanbrengen

Ondanks dat ze de afspraak vergeten waren zijn ze na m’n telefoontje direct gekomen en hebben ze bij ons 3 muren prachtig behangen , snel netjes en strak gewerkt. Foto behang en Arte moonstone, aanrader!
  • Review door Marianne, Nootdorp
    Beoordeeld op 20 feb 2023

Behangen: 7 m²; Behang aanbrengen

Prima! Snel gereageerd, snel een afspraak kunnen inplannen en heel blij met mijn nieuw behangen gang.
  • Review door Jacq, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 13 feb 2023

Behangen: 12 m²; Behang aanbrengen

• Review door Suzanne
    Beoordeeld op 28 jan 2023

Behangen muur woonkamer 9m2

David is bij ons een muur in de woonkamer komen behangen. Een week nadat ik de advertentie had geplaatst, kon hij al langs komen! Echt super snel. De werkzaamheden zijn vlot uitgevoerd en met een werkelijk fantastisch resultaat. Het (patroon)behang zit er strak op en ik geniet elke dag van de aanblik! Bedankt David!
  • Review door Suzanne
    Beoordeeld op 28 jan 2023

Behangen woonkamer muur

Dennis is bij ons een muur in de woonkamer komen behangen. Een week nadat ik de advertentie had geplaatst, kon hij al langs komen! Echt super snel. De werkzaamheden zijn vlot uitgevoerd en met een werkelijk fantastisch resultaat. Het (patroon)behang zit er strak op en ik geniet elke dag van de aanblik! Bedankt Dennis!
    Beoordeeld op 13 jan 2023

Behangen: 20 m²; Behang aanbrengen

Snel uitgevoerd, behangwerk ziet er geweldig uit.
    Beoordeeld op 7 jan 2023

Behangen: 15 m²; Behang aanbrengen

Heel tevreden. Begang met print is super netjes geplaatst. Keurig afgewerkt langs de randen. Hadden plezierige vakmensen over de vloer!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Poortugaal
    Beoordeeld op 24 nov 2020

Schilderwerk buiten: dakraam/kantelraam; 1 kozijn

Echt geweldig, alles conform afspraken. Snel en vakkundig. Tevens alles netjes opgeruimd. De heren waren beiden ook vriendelijk. Een echte aanrader, mijn beste ervaring met klussen ooit...
  • Review door Klant van Onderhouds- en schildersbedrijf Van der Wijden
    Beoordeeld op 24 nov 2020

Schilderen kozijn

Ontzettend professioneel en snel. Men heeft de werkzaamheden vakkundig uitgevoerd. Daarna netjes opgeruimd. Daarnaast waren beiden heren ontzettend vriendelijk. De beste ervaring met een aannemer/schilder/loodgieter ooit. Een echte aanrader.