Omegatechniek

Omegatechniek beoordelingen (32)

• Review door Roeland, Deventer
    Beoordeeld op 28 feb 2015

Spotjes monteren tegen plafondplaat

Prima werk geleverd, prettig contact.
  • Review door Egbert, Epse
    Beoordeeld op 21 feb 2015

Aanbrengen 16A aardlekautomaat en nieuwe stopcontacten

Klus betrof het aanbrengen van een extra groep en het trekken van een grondkabel door een muur, onder de oprit naar een bestaande aansluiting buiten. Afspraak was snel gemaakt. Ik vond dat Marco zich niet voldoende op de hoogte stelde van de precieze situatie. Hij nam eigenlijk zonder reden aan dat er veel graafwerk nodig was, wat niet het geval was. Dit weigerde hij en heb ik zelf gedaan (het was inderdaad niet veel werk). Ook blijkt hij een gat op een verkeerde plek in de muur geboord te hebben, waar ik pas later achter kwam, in feite door eigenwijsheid. Verder heeft hij het wel netjes afgewerkt.
  • Review door Priscilla, Deventer
    Beoordeeld op 4 feb 2015

wandcontactdoos plaatsen

Snelle reactie en prima werk afgeleverd!
  • Review door André, Colmschate
    Beoordeeld op 8 nov 2014

groepenkast vervangen

ElectroPro heeft het werk prima uitgevoerd. Snel gereageerd, snel uitgevoerd, netjes en goed en voor een goede prijs. Ik ben erg tevreden en kan ElectroPro zeker aanbevelen!
  • Review door Anne, Apeldoorn
    Beoordeeld op 4 nov 2014

Nieuwe groepenkast inkl. inductiekookplaat aansluiting

Perfect gedaan voor een hele goede prijs!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Terwolde
    Beoordeeld op 1 nov 2014

Brandmelders verwijderen

Was netjes op tijd, klus was zo klaar, prettig in de communicatie.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 28 okt 2014

Stopcontact in de keuken

Afgesproken met opdrachtnemer in de middag om 15:00uur. Omdat ik wat eerder thuis was, heb ik gebeld of hij ook eerder kon langs komen en dat was geen probleem. Heeft de klus netjes uitgevoerd en ik had nog een ander klein klusje voor de verwarming die ook gelijk uitgevoerd is. Op de factuur stond 1,5u aan loonkosten terwijl er 1 uur gewerkt is. Na een berichtje is dit weer gecorrigeerd. Prima!
  • Review door Jos, Deventer
    Beoordeeld op 22 okt 2014

Verbetering/aanleg elektra garage en carport

Marco van Sittert van ElektroPro heeft een prima klus geleverd. Conform de gemaakte afspraken en binnen het afgesproken budget.
  • Review door sandra, Apeldoorn
    Beoordeeld op 16 okt 2014

Verplaatsen thermostaat

Een hele snelle reactie en service. Marco heeft goed en netjes werk opgeleverd. Wij zijn erg tevreden!
    (Bewerkt op 20 okt 2014)

bedankt voor de positieve referentie.

Reactie geplaatst 20 okt 2014
  • Review door Lucy van de Scheur, Gorssel
    Beoordeeld op 9 okt 2014

Plafond lamp aansluiten op hotelschakelaar

Marco is een vriendelijke man die het klusje snel geklaard had, tevens nog een andere klus verholpen

Hartelijk dank voor de positieve referentie

Reactie geplaatst 9 okt 2014