nZn-installatietechniek
nZn-installatietechniek beoordelingen (49)
Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest Beoordeeld op 25 mei 2025Beoordeling: 4 van 5Goed werk afgeleverd!Review door Bahaa, Zwijndrecht Bahaa, Zwijndrecht
Beoordeeld op 24 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen: Kapotte leidi...
Hele vriendelijke jongen, erg meedenkend en is niet vies van extra werk. Dat voor een schappelijke prijs.Review door Klant van nZn-installatietechniek Klant van nZn-installatietechniek
Beoordeeld op 24 mei 2025Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 26 mei 2025)Klus snel en goedkoop opgelost
Onze thermostaat ging uit het niks kapot, door het snel handelen nZn was ons weekend toch nog gered. Nogmaals dank voor de snelle oplossing. Zeker een aanrader iemand die weet van aanpakken!Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
Beoordeeld op 23 mei 2025Beoordeling: 1 van 5Radiator (ver)plaatsen of vervangen: 1 radiator; Nieuwe radiatoren...
Reageerde snel op de klus. Afspraak gemaakt, maar helaas heel de dag thuis gezeten. Paar keer gebeld op die dag waar hij bleef en iedere keer zou hij er over half uurtje zijn, maar helaas. Uiteindelijk kwam hij begin vannde avond terwijl de afspraak was tussen 9 en 10 in de ochtend. Vervolgens had de beste meneer een onderdeel niet en zou hij een dag later terugkomen maar weer hetzelfde liedje. Toen heb ik gezegd sorry maar het houdt hierbij op. Vergissing kan gebeuren maar neem dan even contact op met de klant.Reactie van de vakman:
Hallo, Bedankt voor je review. Jammer dat het zo is gelopen, want ik streef er altijd naar om afspraken netjes na te komen. Op de dag van de afspraak was er helaas sprake van verwarring doordat ik twee klanten met dezelfde voornaam in mijn planning had staan. Daardoor kwam ik later bij je aan dan afgesproken. Ondanks schade aan mijn auto die dag, heb ik het werk alsnog uitgevoerd. Eén onderdeel bleek te ontbreken, waarvoor ik had aangeboden de volgende dag terug te komen. Die ochtend heb ik gebeld om aan te geven dat ik wat later zou zijn, maar je gaf toen aan dat verdere werkzaamheden niet meer nodig waren. Voor het uitgevoerde werk ben ik niet betaald, maar ik heb het daarbij gelaten. Vervelend dat het zo is gelopen, maar ik sta altijd open voor eerlijk werk en duidelijke communicatie.
Reactie geplaatst 23 mei 2025Review door Werkspot-gebruiker uit Rockanje Werkspot-gebruiker uit Rockanje
Beoordeeld op 15 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen: Leiding(en) v...
Vriendelijk, goede communicatie, snel ingepland. Aanrader. Ik heb ze opgeslagen als ik weer een loodgieters klus heb.Review door Zuzana Michieli, Den Haag Zuzana Michieli, Den Haag
Beoordeeld op 14 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt
Fast and efficient service.Review door Robbert Hellwig, Spijkenisse Robbert Hellwig, Spijkenisse
Beoordeeld op 14 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen: Nieuwe afvoer...
Duidelijke en directe communicatie. Netjes gewerkt en toen het even tegenzat is er snel geschakeld om de klus te klaren. Ik zou nZn zeker weer inhuren voor een volgende klus.Review door Werkspot-gebruiker uit Warmond Werkspot-gebruiker uit Warmond
Beoordeeld op 5 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt
Duidelijke communicatie, kwam op tijd, netjes gewerkt en schoongemaakt.Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
Beoordeeld op 4 mei 2025Beoordeling: 5 van 5CV ketel repareren of onderhouden: Geen probleem - onderhoud / verp...
Review door Monique, Rotterdam Monique, Rotterdam
Beoordeeld op 29 apr 2025Beoordeling: 5 van 5CV ketel repareren of onderhouden: Ketel maakt vreemde geluiden
Vriendelijk, probleem was snel opgelost.