Review door Werkspot-gebruiker uit LeidenWerkspot-gebruiker uit LeidenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 4 nov 2023Kleine klus: Herstellen of aanpassen; TegelwerkDe betonnen oprit bij mijn keukendeur is zeer grondig weggehaald door Machiel.
Review door Werkspot-gebruiker uit RotterdamWerkspot-gebruiker uit RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 2 nov 2023Kleine klus: gisteren een loodgieter geweest meneer bispam zou verw...kundig vakman en ik had hem hard nodig de zelfde dag gekomen groot compliment een aanrader
Review door Werkspot-gebruiker uit LeidenWerkspot-gebruiker uit LeidenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 26 okt 2023Kleine klus: Plank aan de muur weghalen; Plank. Hang uit de plafond...Machiel was heel hulpzaam en vriendelijk! Echt geholpen! Zeer blij mee
Review door Werkspot-gebruiker uit UtrechtWerkspot-gebruiker uit UtrechtBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 24 okt 2023Kleine klus: Installatie, Reparaties; Deuren of ramen, Kasten of pl...
Review door Werkspot-gebruiker uit LeidenWerkspot-gebruiker uit LeidenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 16 okt 2023Kleine klus: Reparaties, Onderhoud, Montage; Kasten of planken, Wat...Prima communicatie vooraf; prima uitvoering. Betrouwbaar. Eerlijk.
Review door Martin, LeidenMartin, LeidenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 12 okt 2023Binnendeuren: 2 deuren; Schuifdeur
Review door Wiebe, RotterdamWiebe, RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 3 okt 2023Zonwering: 1 scherm; VerwijderenGoed en snel uitgevoerd. Volgende keer weer!
Review door Frank, HillegomFrank, HillegomBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 27 sep 2023Kleine klus: Montage; Voorwerpen ophangenMachiel heeft de werkzaamheden netjes uitgevoerd.
Review door Suzan, GoudaSuzan, GoudaBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 1 sep 2023Sloop: 1 m²; Betonpoer verwijderenNZ montage heeft snel en vakkundig werk geleverd. Topbedrijf! Ik zal ze zeker weer benaderen bij een volgende klus👍
Review door Aart, Nieuwerkerk aan den IJsselAart, Nieuwerkerk aan den IJsselBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 17 jul 2023Kleine klus: Reparaties; ApparatenPrettige vakman, denkt mee en komt met oplossingen. Is een blijvertje, staat nu in mijn telefoon voor een toekomstige klus.