Niki Boshoff Installatietechniek

Niki Boshoff Installatietechniek beoordelingen (203)

• Review door Robin, Haarlem
    Beoordeeld op 24 jan 2011
    vervangen geiser en ketel voor HR Combi
    Nik bedankt, je hebt voor een prima prijs een prima product geleverd (plaatsing Remeha Avanta CW 5 + juist aansluiten en omleggen design radiator). Fijne communicatie, transparante offerte en zeer correcte en prettige afhandeling. Ik kan je zeker aanbevelen en zal in de toekomst zeker nog een beroep op je doen.

Hoi Robin, Bedankt voor deze waardering Top!!! Met vriendelijke groeten Nik.

Reactie geplaatst 24 jan 2011
  • Review door Sebastiaan van Grasstek, Haarlem
    Beoordeeld op 17 jan 2011
    Gasleiding verleggen
    Prima vakman! Hij heeft goed gecommuniceerd en heeft gedaan wat wij wouden. Tijdens de werkzaamheden heeft hij goed met ons overlegd en advies gegeven. Heeft het allemaal netjes gedaan.
    (Bewerkt op 18 jan 2011)

Bedankt voor uw mooie referentie het eindcijfer maakt mij erg vrolijk. Met vriendelijke groeten Nik.

• Review door hasna, Amersfoort
    Beoordeeld op 16 jan 2011
    Complete CV installatie jaren 30 woning
    De gehele cv installatie is vakkundig geplaatst. We hebben deze op ons balkon geplaatst en ondanks het koude weer werkt het allemaal uitstekend. De radiatoren zien er keurig uit en alles is netjes afgewerkt. Nik en Nordin zijn verder erg flexibel geweest en hebben ons goed geadviseerd met het aantal radiatoren. Het is lekker warm ons huisje. Naast de cv installatie hebben ze ook onze badkamer en toilet geheel gerenoveerd. Ziet er allemaal super netjes uit. We zullen jullie zeker bij andere voordragen. Succes
    (Bewerkt op 18 jan 2011)

Bedankt voor uw reactie. Grt Nik.

• Review door Danny, Purmerend
    Beoordeeld op 10 jan 2011
    Wasmachine aansluiting
    Hij heeft prima zijn werkzaamheden verricht , dus prima vakman die niet klaagt.
    (Bewerkt op 18 jan 2011)

Dank u voor uw snelle referentie. Groetjes Nik.

• Review door Ralph, Zaandam
    Beoordeeld op 5 jan 2011
    Plaatsing ATAG A244EC CW4
    Ik kan kort zijn. Helemaal perfect afgehandeld!

Wauw!! een 10 dank je wel Ralph bedankt voor het vertrouwen en de opdracht het was een mooie klus om te doen, geniet van je nieuwe Atag cv-ketel. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 5 jan 2011
  • Review door Geert, Haarlem
    Beoordeeld op 24 dec 2010
    complete CV + afwerking
    Nik is prettig in de omgang en doet wat hij zegt. Alle gebruikte materialen zijn topkwaliteit, de radiatoren prachtig. Tijdens het werk heb ik gevraagd of de ketel iets verhangen kon worden en een radiator die al volledig geïnstalleerd was wilde ik bij nader inzien ook verplaats hebben. In overleg bleek alles mogelijk waar ik erg gelukkig mee ben. Nik gaat -binnen alle redelijkheid- voor 100% tevreden klanten.

Hoi Geert, Bedankt voor je snelle referentie hieraan kan ik zien dat je Super tevreden bent dat maakt mij ook automatisch tevreden,bedankt voor het vertrouwen en de opdracht en ik wens je nog fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Met vriendelijke groeten Nik.

Reactie geplaatst 24 dec 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 17 dec 2010
    Plaatsen CV
    Erg flexibele vakman die voor een goede prijs in zeer korte tijd een heel mooi CV systeem heeft aangelegd in een woning waar nog helemaal niets aan verwarming was. Ook geen enkele moeite om aanpassingen mee te nemen, zoals locatie en type van radiatoren. Systeem werkt schitterend, leidingen zijn goed en zitten waar ze horen , mijn huis kan weer tegen de winter. Volgende loodgietersklus zeker weer via NBI.

Hoi Maarten, Bedankt voor de opdracht en je schitterende referentie ik wens je heel veel plezier/warmte met je nieuwe cv-installatie. Alvast fijne dagen toegewenst. Met vriendelijke groeten Nik.

• Review door Cor, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 dec 2010
    Snel CV ketel vervangen
    Zeer betrouwbaar en vriendelijk. Zorgvuldig in de communicatie; je weet altijd waar je aan toe bent, ook als zaken anders lopen dan gepland. Keurige en snelle uitvoering. Zeer tevreden. Deze vakman is een aanrader!
    (Bewerkt op 17 dec 2010)

Hoi Cor, Bedankt voor de klus en je mooie referentie. Groetjes Nik.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Krommenie

Wauw een 7,2 !

• Review door Toxopeus, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 nov 2010
    4 verwarmingen plaatsen
    Opdracht snel en goed uitgevoerd, en voor een goede prijs. Flexibele en betrouwbare vakman. Bedankt!

Hoi Koen, Bedankt voor de opdracht en voor je snelle reactie. Groeten Nik.

Reactie geplaatst 20 nov 2010