Next Level Vloeren
Next Level Vloeren beoordelingen (11)
Review door Werkspot-gebruiker uit Lisse Beoordeeld op 25 nov 2024Beoordeling: 5 van 5Review door Kuburat, Makkum Kuburat, Makkum
Beoordeeld op 12 sep 2024Beoordeling: 4 van 5Gietvloer: 90 m²; WoonkamerTevreden over de vloer. Echter, een week na het plaatsen en na ontvangst van de laatste nota werd de heer onrustig en beschuldigde hij ons ervan het contract niet na te leven wat betreft de betaling, terwijl dit nergens in het contract terug te vinden was. Dit gedrag was erg onprofessioneel, claimend en ongeduldig in zijn communicatie.Reactie van de vakman:
Hallo, super jammer deze reactie. Prachtige vloer gelegd, wij hebben een betaalwijze van 10% na oplevering. Oplevering is zoals beschreven 24 uur na het betreden van de woning. Dat staat gewoon gemeld in onze algemene voorwaarden die dan ook jaarlijks door meer dan 600 klanten gewoon nagekomen wordt. U heeft het over 30 dagen deze worden nergens vermeld. Maar 23 augustus de vloer klaar, 26 augustus stuurt ons systeem automatisch een herinnering geen respons 2 september stuurt ons systeem weer een automatische herinnering geen respons. waarop ons systeem op 07-09 een aanmaning stuurt en ik u gewoon bel en aanspreek op uw afspraken naar ons toe. Als bedrijf mag je dus tegenwoordig een dienst uitvoeren maar moet je afwachten totdat de klant zelf vind dat hij aan zijn verplichting moet voldoen. Rare wereld, maar u mening. Wat zal u blij zijn dat de vloer er mooi in legt, aan die afspraak hebben wij ons prima gehouden. Veel woonplezier gewenst. En bedankt voor u betaling.
Reactie aangepast 12 sep 2024Review door Jasper, Hoorn Jasper, Hoorn
Beoordeeld op 3 okt 2022Beoordeling: 1 van 5Gietvloer: 50 m2; Gang, Keuken, Jasper Zuyderwijk(Bewerkt op 29 mrt 2023)Klant is koning, MAAR NIET BIJ NEXT LEVEL VLOEREN. Eigenaar Maurice kan wel een lesje klantvriendelijkheid gebruiken! Niet eerder meegemaakt dat een terugkerende klant notabene zo de zaak uit gebonjoured werd met z'n gezinnetje, nadat hij een afspraak éénzijdig had bevestigd. De afspraak stond na 12 uur, maar dit kwam hem blijkbaar niet goed uit en heeft deze toen eenzijdig bevestigd op een tijdstip die hem goed uitkwam zonder even te bellen. 3 kwartier voor niks in de auto gezeten. Zo doe je zaken in de ogen van deze beste man. Wat een asociaal. Daarna nog een beetje lopen schelden in de mailbox. Well done Maurice, zo doe je zaken.Reactie van de vakman:
Hallo Jasper, Bedankt voor je review op werkzaamheden die we een jaar eerder naar tevredenheid uit hebben gevoerd. Het zat je waarschijnlijk erg dwars, dat jij zelf de tijd van de afspraak niet goed in je hoofd had zitten. Dat vinden wij altijd jammer, maar de mails van ons waren gewoon duidelijk en schelden in de mailbox. Je wilt als bedrijf hier zo graag op reageren, omdat het zo een onzin is wat hierboven staat maar ik hou de eer aan mijzelf. Lees onze google reviews maar je staat helemaal alleen. Hieronder de mail van de afspraak hoezo na 12 uur ? Op wo 28 sep. 2022 om 11:58 schreef Team Next Level Vloeren <nextlevelgietvloeren@gmail.com>: Super. Zien we jullie zaterdag 12.00 uur, ik zorg dat de koffie klaarstaat :) Met vriendelijke groet, Esmeralda
Reactie geplaatst 29 mrt 2023Review door Kelvin, Almere Kelvin, Almere
Beoordeeld op 5 jul 2021Beoordeling: 5 van 5Gietvloer: 50 m2; Woonkamer, Gang, KeukenIk moest met mijn gezin minimaal een week uit mijn woning voor het plaatsen van de vloer, maar het was het waard. Fantastische Gietvloer. Strak en luxueus. Makkelijk in de onderhoud. Heerlijk met vloerverwarming eronder.Review door Tugba, Zaandam Tugba, Zaandam
Beoordeeld op 6 dec 2020Beoordeling: 5 van 5Gietvloer: 50 m2; Woonkamer, Gang, KeukenFantastisch werk uitgevoerd door Husein. Wij zijn erg tevreden. Hij is snel bereikbaar, vlot in zijn werk en doet het allemaal heel nauwkeurig. We hadden hem gevraagd voor een traphek, daar waren we zo tevreden over dat we hem hebben opgezadeld met nog meer klusjes.. Zo heeft hij ook hoge plinten gelegd, de zoldertrap dichtgemaakt, de onderkant van de keuken ingekort etc. Echt een hele vriendelijke en super handige man. Absoluut een aanrader! Mochten wij in de toekomst nog eens iemand nodig hebben dan weten we nu i ieder geval bij wie we moeten zijn, dank je wel Husein!Review door Marchel, Amsterdam Marchel, Amsterdam
Beoordeeld op 31 okt 2020Beoordeling: 5 van 5Gietvloer: 80 m2; Woonkamer, KeukenWij zochten op zeer korte termijn een gietvloer specialist omdat de gietvloer specialist die we in de hand hadden genomen wegens een ongeluk het werk niet kon uitvoeren. Via werkspot hebben we Next Level Vloeren gevonden en dat was een gouden greep. We hadden op de dag van plaatsing van de opdracht al een afspraak in de showroom van NLV en Maurice heeft ons zeer professioneel én met de nodige humor te woord gestaan. NLV hebben de zaken goed geregeld. Duidelijke informatie over de aanloop naar het aanleggen van de vloer, heldere afspraken en goed advies achteraf. De vloer is bij mij heel strak en netjes gelegd. Dit hoor ik ook van andere mensen die onze gietvloer zien. Een dikke 10 dus voor de mannen van Next Level Vloeren!Review door Niek, Rotterdam Niek, Rotterdam
Beoordeeld op 20 sep 2020Beoordeling: 5 van 5Gietvloer: 48 m2; Woonkamer, Gang en badkamerEen hele mooie vloer (44 M2)heeft next-level vloeren bij ons gelegd. We zijn zeer te spreken over dit bedrijf. Ze hebben een mooi stuk werk afgeleverd ruim binnen de afgesproken tijd. En het resultaat mag er zijn, een schitterende vloer waar we nog jaren plezier van zullen hebben Zeer vakkundig en veel inzet en een goed communicatie.Review door Langeveld, Heiloo Langeveld, Heiloo
Beoordeeld op 30 mrt 2020Beoordeling: 5 van 5Gietvloer: 20 m2; KeukenEcht top!Review door Simone de roo Simone de roo
Beoordeeld op 13 jan 2020Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 14 jan 2020)Betonlook wanden in wc en badkamer. Inclusief gietvloeren
Next level vloeren heel blij met dit bedrijf zoals deze mensen hun werk doen kunnen nog een hoop bedrijven van leren. Prachtige showroom waar je alles kunt zien en waar je erg vriendelijk wordt geholpen. Niet opdringerig, vriendelijk geprijsd,en leveren heel mooi werk af. Zeer Tevreden met badkamer en wc. Next level vloeren bedankt....Review door Herman Klok Herman Klok
Beoordeeld op 6 jan 2020Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 7 jan 2020)Gietvloer en betonlook wandafwerking
Wat een prima bedrijf, ze denken mee, geven goede adviezen. Ze werken alles netjes af En alle afspraken zijn keurig nagekomen. Prima vakmensen!!!