Review door Hidde, AmersfoortHidde, AmersfoortBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 8 jun 2024Vloer reparatie: Terazzo/granito; Gaten, VlekkenBen heeft onze granito vloer prachtig gerestaureerd! We zijn heel erg tevreden over zijn goede werk en het mooie resultaat!
Review door Jacoline, BergschenhoekJacoline, BergschenhoekBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 15 apr 2024Vloer reparatie: Originele granieten vloer 1940; Vlekken, Dof uiter...Super vakman die zijn vak goed verstaat. Hij heeft nuttige tips en een wondercreme waar ik heel blij van wordt
Review door Werkspot-gebruiker uit RotterdamWerkspot-gebruiker uit RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 2 apr 2024Vloer reparatie: Terazzo/granito; Scheuren, VlekkenBen heeft er voor gezorgd dat we weer een prachtige granito vloer in de hal hebben! Zeker aan te raden!
Review door A, WinterswijkA, WinterswijkBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 25 mrt 2024Marmeren/Granito vloer: 12 m2; Vloer granieten vloer polijsten
Review door Roger, ArnhemRoger, ArnhemBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 7 mrt 2024Marmeren/Granito vloer: 4 m²; granito / terrazzo vloer herstellenPrima geholpen, de vloer is mooi geworden
Review door Lea de Jong, ZoetermeerLea de Jong, ZoetermeerBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 22 jan 2024Natuursteen vloer badkamer ontkalken
Review door Werkspot-gebruiker uit AmersfoortWerkspot-gebruiker uit AmersfoortBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 30 aug 2023Vloer reparatie: Terazzo/granito; Gaten, VlekkenPrachtige vloer weer opgeleverd. Zie foto's. Erg blij mee en prima prijs.
Review door walter, Utrechtwalter, UtrechtBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 31 jul 2023Marmeren/Granito vloer: 5 m²; renoverenSuperstrak en netjes conform afspraak gewerkt. Zeer vriendelijk en zeker aan te bevelen.
Review door Maria, EindhovenMaria, EindhovenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 21 jul 2023Vloer reparatie: Marmer of natuursteen; VlekkenHeel netjes! 10 punten
Review door Yvonne, AmsterdamYvonne, AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 22 mrt 2023Vloer reparatie: Terazzo/granito; Vlekken, Cleaning and polish. Fre...A very nice man. I am happy with the floor. It looks clean and shiny again. Thank you!