Nastronic

Nastronic beoordelingen (399)

• Review door Rajith, Den Haag
    Beoordeeld op 20 feb 2024
    Keuken gereed maken voor plaatsing: het aanrechtblad moet vergroot...
    Very happy with the service. Nasser did a great job with setting up induction kooktop and afzuigkap as well as cutting the kitchen stone to adjust to size of induction kooktop. Price is reasonable for the work he put in. He is very friendly person and answers all the questions patiently. I would definitely hire him for future works.
  • Review door Pascal de Haan, Heiloo
    Beoordeeld op 18 feb 2024
    Keuken gereed maken voor plaatsing: Lichtpunten en schakelaars verp...
    Wat een topper, afspraken keurig nagekomen. Ondanks drukte toch een geschikt moment kunnen vinden samen. Werkt erg netjes en doet alles in overleg. Heeft bij mij een nieuwe groepenkast geplaatst, een extra groep getrokken voor een kooktoestel en een droger in bestaande leidingen. Een erg tevreden klant die deze vakman aan iedereen zeker kan aanbevelen.
  • Review door Christian Juntunen, Spijkenisse
    Beoordeeld op 15 feb 2024
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Nastronic heeft heel netjes mijn nieuwe kookplaat geinstalleerd en heeft zelfs wat lampen voor me opgehangen ook al stond dat niet in de klusbeschrijving. Nogmaals, bedankt voor de goede service!
  • Review door C., Woerden
    Beoordeeld op 12 feb 2024
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Nasser is een hele vriendelijke man die mij geholpen heeft met het installeren van een Bora inductieplaat. Hele prettige ervaring gehad en je kan merken dat hij zijn werk serieus neemt en het ook met liefde doet. Twijfel niet en boek hem zeker voor je klus!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 30 jan 2024
    Verwijderen gasfornuis, oven, afzuig (optioneel: inductie installeren)
    Verwijdering van een oud gasfornuis en vervanging door een inductiekookplaat, inclusief installatie van een nieuwe verdeler. Al het werk werd professioneel en snel gedaan. We zijn erg blij met het resultaat. We zullen zeker bellen als we nog meer elektrisch werk hebben!
  • Review door Bart, Den Haag
    Beoordeeld op 22 jan 2024
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Snel en goed contact via WhatsApp. Van tevoren nog langsgekomen om alles te controleren. Komt eerlijk en deskundig over, bovendien erg vriendelijk. Klus snel en vakkundig uitgevoerd.
  • Review door Charlotte Winde, Rotterdam
    Beoordeeld op 22 jan 2024
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Afgelopen vrijdag kwam Nasser bij mij om een inductiekookplaat te installeren, waarbij ook een extra groep in de meterkast aangelegd moest worden. Helaas zijn er bij de bouw van het appartement te smalle pijpen aangelegd, waardoor we de vijf kabels voor de Perilex-aansluiting er niet doorheen kregen. We hebben het een paar uur met het zweet op de rug geprobeerd, maar het lukte echt niet. Uiteindelijk is Nasser op zondag terug gekomen met een collega en na twee uur lukte plan B: twee kabels door de smalle pijp en drie kabels doortrekken van een andere aansluiting. Daarna was de installatie een peulenschil en kon ik 's avonds voor het eerst koken op mijn nieuwe plaat! Vandaag werd ik aangenaam verrast door de factuur, want Nasser heeft geen meerwerk gerekend, ondanks dat deze klus ingewikkelder was dan het aanvankelijk leek. 10/10 dat ik Nasser aanraad voor uw klus! Hij gaf niet op en wilde de klus absoluut klaren!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest
    Beoordeeld op 6 jan 2024
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Heel goed en netjes en super vriendelijk Thnx
  • Review door B, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 4 jan 2024
    Keukenapparatuur plaatsen: 2 devices
    Vriendelijk contact en enorm netjes gewerkt, wat meer werk zonder probleem meegenomen. Enorm tevreden!