Nastronic

Nastronic beoordelingen (399)

• Review door emilia, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 apr 2022
    Verlichting: 4 lampen
    Op donderdag een vraag uitgezet en op zaterdag kwam hij al langs ! Zeer tevreden over de kwaliteit van werk. Denkt in mogelijkheden. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer prima. Een aanrader!
  • Review door Lisanne, Schiedam
    Beoordeeld op 1 apr 2022
    Verlichting: 1 lamp
    Aanrader! Erg netjes, vriendelijk, levert perfect werk af en komt z’n afspraken na. Ik plan een volgende klus ook zeker via hem, is zelfs al besproken.
  • Review door Archana, Spijkenisse
    Beoordeeld op 26 mrt 2022
    Verlichting: 2 lampen
    Echt te duurder klusjeman voor een kleijne klus. Nooit melden. Gelijk weigeerd.

Klus is nooit uitgevoerd, Mevrouw komt met een aanbod van 20 euro om daarvoor de klus uit te voeren inclusief arbeid, voorrijkosten en BTW. nog eens een review plaatsten aan de hand van geen zaken doen. FAKE en nog eens Fake

Reactie geplaatst 26 mrt 2022
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 15 mrt 2022
  • Review door monique, Rotterdam
    Beoordeeld op 13 mrt 2022
    Verlichting: 3 lampen
    Uitstekende vakman. Hij kwam wat later, want zat vast in het verkeer - maar communiceerde hier heel duidelijk over. Ondanks dat hij laat aankwam en dat het al tegen zessen in de avond was, heeft hij zonder mopperen vakkundig alledrie de lampen opgehangen en bij 1 lamp een draad vernieuwd. Ik kan Natronic van harte aanbevelen voor electra-klussen!
  • Review door Lola, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 mrt 2022
    Verlichting: 3 lampen
    Nasser heeft houten jaloezieën en 3 lampen opgehangen: alles supernetjes, snel en vakkundig. Hij heeft ook nog een stopcontact vervangen en een andere vastgezet. Ik ben er superblij mee en neem zeker weer contact met hem op als ik weer een klus heb.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 2 mrt 2022
    Verlichting: 9 lampen
    Heel erg goed en snel geholpen. Duidelijke en goede communicatie en komt afspraken na. Ook de extra hulp die hij had meegenomen was vriendelijk en kwam bekwaam over. Echt heel fijn geholpen en zeker een aanbeveling waard.
  • Review door Robert, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 mrt 2022
    Verlichting: 7 lampen
    Kwam doen wat hij zou doen wanneer we hadden afgesproken dat hij het zou doen. Kwaliteit is goed. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nootdorp
    Beoordeeld op 21 feb 2022
  • Review door Kees, Waddinxveen
    Beoordeeld op 18 feb 2022
    Verlichting: 4 lampen
    Super werk afgeleverd. Heel tevreden.