Nastronic

Nastronic beoordelingen (399)

• Review door Ronald, Barendrecht
    Beoordeeld op 26 mei 2023
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 14 mei 2023
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard
  • Review door Eveline, Breda
    Beoordeeld op 13 mei 2023
    Keukenapparatuur plaatsen
    Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bommel
    Beoordeeld op 11 mei 2023
    Groepenkast installeren of vervangen: 7 groepen; Extra groep instal...
    Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 10 mei 2023
    Object ophangen: 2 objecten
    Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld
  • Review door Rick, Papendrecht
    Beoordeeld op 5 mei 2023
    Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Vervangen
    Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.
    Beoordeeld op 29 apr 2023
    Keukenapparatuur plaatsen: 2 devices
    Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.
    (Bewerkt op 2 mei 2023)