Najjar ConstructieExperts

Najjar ConstructieExperts beoordelingen (59)

• Review door Marga Boersma
    Beoordeeld op 5 jan 2024

Complete renovatie: Tegel- en loodgieterswerkzaamheden in badkamers

Yazan heeft bij ons 2 badkamers gerenoveerd, met nieuwe tegels en sanitair. Er waren duidelijke afspraken en de communicatie verliep soepel. We zijn erg blij met het resultaat en de prijs is binnen het budget gebleven. Aanbevolen bedrijf!
    (Bewerkt op 8 jan 2024)
  • Review door Klant van Najjar ConstructieExperts
    Beoordeeld op 3 jan 2024

Tegelwerk in badkamer en 8 radiatoren vervangen

Dit bedrijf heeft mijn badkamer opnieuw betegeld en de radiatoren in huis vervangen. Het team is professioneel en efficiënt. Yazan zorgde ervoor dat alles netjes verliep en heeft meer gedaan dan verwacht. Zeer tevreden!
    (Bewerkt op 4 jan 2024)
  • Review door Willem
    Beoordeeld op 2 jan 2024

Schilderswerk , loodgieterswerk . Betegeling toilet

Wij besloten om de voorzolder en de zolder te laten verfen en sauzen door dit bedrijf , het resultaat was uitstekend, ook het toilet laten betegelen door dit bedrijf , ook hier zijn we vollop tevreden over , en ze hebben loodgieters werkzaamheden verricht in de badkamer, ook dit is keurig gebeurd , snelle service, en de prijs is netjes , wij raden dit bedrijf zeer zeker aan .
    (Bewerkt op 3 jan 2024)
  • Review door Klant van Najjar ConstructieExperts
    Beoordeeld op 31 dec 2023

Badkamer renovatie 7m2

Topaannemer! Echt vriendelijk, veel knowhow en goede connecties. Houdt zich aan afspraken en biedt eerlijke prijzen aan. Aanbevolen!
    (Bewerkt op 2 jan 2024)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemskerk
    Beoordeeld op 31 dec 2023
    Kleine klus: Herstellen of aanpassen; Dakgoten
    Heel professioneel, zakelijk, nauwkeurig, respectvol. Perfectionist in zijn vak. Een echte aanrader.
  • Review door Benji Coetzee
    Beoordeeld op 23 dec 2023

Fix it and love it

Super helpful, fast response, neat work and very friendly. Made an extra effort to ensure the job gets done the first time right. Super happy. Did more than expected and so grateful. Highly recommended for various jobs - general contractor and has expertise as needed.
  • Review door Jaime, Muiden
    Beoordeeld op 17 okt 2023
    Tegels zetten: 45 m²; Muur, Vloer; Keuken, Badkamer, Toilet
    Yazon van Najjar heeft de klus uitstekend aangenomen en gezorgd voor een A tot Z afhandeling. Verstaan hun vak goed en zorgen voor een nette afronding zonder ditjes of datjes. Yazon is absoluut een aan te bevelen aannemer! Heb zijn nummer opgeslagen en doorgegeven. Gr