MvB Stukadoors & Afbouwbedrijf Vught B.V.

MvB Stukadoors & Afbouwbedrijf Vught B.V. beoordelingen (26)

• Review door Manon, Vught
    Beoordeeld op 18 jan 2020

Stucen: 55 m2 wanden; 40 m2 plafonds

De stukadoor Tino en zijn collega’s waren zeer vakbekwame stukadoors. Wij wilden meer werkzaamheden laten uitvoeren dan vooraf was opgegeven, dit werd ook zonder problemen meegenomen. Ze werkten netjes en het resultaat mag er zijn. Aan het einde van de dag werd alles geveegd en opgeruimd. Als ik ooit nog iets wil laten stukadoren dan bel ik Tino weer.
  • Review door Roald, Schaijk
    Beoordeeld op 1 jan 2020

lates spuiten: 400 m2 wanden; 250 m2 plafonds

prachtig werk geleverd. alle wanden glad en gespoten/geschilderd. we zijn erg blij met het resultaat. communicatie verliep perfect. veel duidelijk besproken en hij kwam elke keer weer zijn afspraken na. Bedankt voor al het werk in ons huis.
  • Review door Ap, Zaltbommel
    Beoordeeld op 10 nov 2019

Binnenschilderwerk: 170 m2 wanden

Martinus en Aad hebben pracht werk geleverd. Alles is netjes en strak afgewerkt. Een vakman met echte kennis. Heeft mijn naast al het goede werk nog heel veel goede tips gegeven. Heeft zelfs extra werk gedaan om de afwerking mooi af te krijgen. Hij was zelfs eerder klaar dan de verwachte afgesproken tijd. Ik raad hem iedereen aan die een vakman zoekt. Mocht ik in de toekomst iemand nodig hebben voor een klus weet ik wie moet hebben. Dank u zeer.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 29 sep 2019

Stucen pleisterwerk: 150 m2 wanden

• Review door John, Best
    Beoordeeld op 25 sep 2019

Stucen: 150 m2 wanden; 35 m2 plafonds

Wij hebben de beneden en de 1e verdieping laten stucen. Communicatie en overleggen verliep goed. Alles is naar wens en werk ziet er netjes uit.
  • Review door Jorgen, Mierlo
    Beoordeeld op 17 sep 2019

Stucen: 300 m2 wanden; 200 m2 plafonds

Top. Tinus kwam afspraken na. Stucwerk is netjes. Goede prijs. Ik zeg doen !
  • Review door John, Vught
    Beoordeeld op 26 apr 2019

Stucen: 30 m2 wanden

Sympathiek, werkt hard, no nonsens en afspraak is afspraak
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tiel
    Beoordeeld op 23 apr 2019

Stuken: 160 m2 wanden; 88 m2 plafonds

Tinus is een uitstekende stukadoor! Onze hele woning is gestuukt (plafonds en wanden). Hij houdt zich aan alle gemaakte afspraken en hij is heel makkelijk in de omgang. Al met al: het ziet er een heel stuk BETER uit!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vught
    Beoordeeld op 30 mrt 2019

Stucen: 15 m2 wanden

Martinus reageerde supersnel op de klus op Werkspot, en kon ook nog eens binnen een week starten. Hij is duidelijk en betrouwbaar in zijn afspraken en heeft prima resultaat geleverd. Ik beveel hem van harte aan.
  • Review door Jasper, Veghel
    Beoordeeld op 27 feb 2019

Stucwerk inclusief aantal barsten wegwerken totaal 150m2

Mooi en strak geworden, duidelijke afspraken.