Muijen Bestratingen en Tuinaanleg

Muijen Bestratingen en Tuinaanleg beoordelingen (42)

Beoordeeld op 21 jul 2010

Bestraten tuin 6x5 meter

Tommy is een echte vakman, met passie voor z'n werk. Hij weet waar hij het over heeft en bied een goede service Tommy Bedankt! We gaan van onze tuin genieten!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 16 jul 2010

Complete aanleg achtertuin van 30m2

Goede afspraken gemaakt omtrent datum van leggen, de prijs en wat ervoor moest gebeuren. Ook netjes aangegeven dat ie de afgesproken dag niet kon waardoor het een dag later werd, wat voor ons geen probleem was. Het enige puntje van kritiek is dat het helaas niet helemaal netjes ligt, zo liggen de tegels niet helemaal recht tegen elkaar en stonden ook de borders voor de plantenbakken niet helemaal netjes (zo was een kant van de border afgeslepen die het meest in het zicht staat terwijl je de geslepen kant juist richting de schutting zou zetten waarbij je die kant niet ziet). Verder wel alles volgens afspraak gedaan en goed meegedacht met ons, waardoor gewoon een goede voldoende.

Goedendag Helaas jammer dat u mij de referentie 16- heb toe gestuurd. Heb vandaag de tegels nog rechter gelegt. En zo als ik u al zij zit er ook meestal paar mm verschil in graniet. Ik ben blij voor u dat u nu tevreden bent. Mvg T.muyen

Reactie geplaatst 16 jul 2010
    Beoordeeld op 3 jun 2010

Bestraten van de tuin (totaal 64 m2), Dordrecht

Goed contact. Snel en netjes werk afgeleverd
    Beoordeeld op 23 mei 2010

Voortuin herbestraten

Tommy kwam netjes op voorhand kijken, heeft meegedacht en tips gegeven. Project werd netjes uitgevoerd Thumbs up Tommy, en als je zo door blijft werken, kan je je ambities waarmaken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 22 mei 2010

Afgraven grond, afvoeren, aanleggen sierbestrating +/- 12m2

vooraf kwam Tommy inventariseren en kwam met een supergoed idee over een mooi afstapje in de voortuin. alles volgens afspraak gemaakt met 2 man in 4 uurtjes tijd. aardige vakmannen en de week erna exact volgens afspraak nog een scherm geplaatst. gewoon een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 14 mei 2010

Bestraten en oude bestrating weghalen en afvoeren

Naar mij toe erg beleefde personen, echter wel een beetje luidruchtig onderling...Maar dat vond ik geen minpunt. Ze hebben het werk in de stromende regen geklaard en dachten met mij mee, door prive omstandigheden kon ik niet bij de uitvoering ervan zijn. Dit heeft wel wat gevolgen gehad...Ik denk dat het zeer slechte, natte weer ook meegespeeld heeft dat de afwerking hier en daar beter kon. Het terras is helaas niet heel strak gelegd ( oneffenheden hoog-laag tegels). Al met al kwaliteit/ prijs wel tevreden. Helaas heb ik nog geen foto's, misschien kan ik die later nog bij plaatsen. Bedankt mannen! MvG Artur
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ridderkerk
    Beoordeeld op 5 mei 2010

Het rooien van een boomstam en de wortels voor een deel eruit.

Hij kwam op de afgesproken tijd, en was netjes met het werken. Wij zijn zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Pernis Rotterdam
    Beoordeeld op 16 mrt 2010

Verwijderen coniferenhaag

Ben tevreden over het weghalen van de 21 meter lange en 3 meter hoge coniferenhaag, van te voren afspraak gemaakt wanneer hij langs zou komen. Een dag van te voren nog telefonisch bevestigd dat hij langskomt. Een minpuntje is het niet schoon opleveren van de tuin. Grootste delen van de coniferen zijn verwijderd, toch zelf nog 4 huis containers vol met afval op moeten ruimen.

Goedendag ja klopt mijn excusses hiervoor. Boven bij uw woning stonden er auto's gepakeerd dus vandaar. Ik weet het goed gemaakt u haalt 50, eur van de schutting af. Mvg T.muyen

Reactie geplaatst 16 mrt 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 26 okt 2009

Stukje sierbestrating aanleggen

Keiharde werkers, hebben een mooi stukje bestrating achtergelaten.
    Beoordeeld op 20 sep 2009

Bestraten voortuin

Snelle service, prima werk verricht !! Zeker aan te bevelen.