Mr. Clogged 24/7

Mr. Clogged 24/7 beoordelingen (767)

• Review door Franklin , Amsterdam
    Beoordeeld op 10 nov 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Ik ben ontzettend tevreden met de service van deze vakman! Op zondagavond kampte ik met een hardnekkig verstopte keukengootsteen. Binnen no-time was hij ter plaatse en ondanks dat het ontstoppen aanzienlijk meer tijd en moeite kostte dan normaal, bleef hij geduldig en vastberaden. Het beste van alles? Geen extra kosten ondanks de extra inspanning. Als ik zes sterren kon geven, zou ik dat zeker doen. Absoluut een aanrader voor iedereen met een verstopte gootsteen! Topservice zonder meer.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 10 nov 2024

Toilet repareren: Lekkage

Perfect! Ik had een overstroming in mijn toilet.Hij reageerde meteen en na het sturen van een foto kon hij me aanwijzingen geven wat ik moest doen. Ik was zeer opgelucht. Hij is betrouwbaar, eerlijk en snel.
  • Review door Pieter , Utrecht
    Beoordeeld op 9 nov 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Yussef heeft zowel de badkamer wasbak als wasmachineleiding ontstopt in ons huis. Reageerde snel en was dezelfde dag al op locatie.
  • Review door Fatima, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 nov 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Net mijn klus online en gelijk gebeld dat ik over een uur geholpen kon worden. Binnen een uur voor mijn deur. Heftige verstopping die niet zomaar opgelost kon worden. Maar pas weggegaan totdat het water wel gewoon kon stromen. Dank je voor je snelle dienstverlening en professionele oplossing. Zeker een aanrader mocht je een loodgieter nodig hebben.
  • Review door Faraaz, Almere
    Beoordeeld op 8 nov 2024

Lekkage: Beschadigde leidingen

Betrouwbare vakmensen. Aanrader!
  • Review door imke, Bennebroek
    Beoordeeld op 7 nov 2024

Lekkage: Beschadigde leidingen, Verstopte afvoer

Super goed geholpen! De klus bleek een stuk lastiger dan gedacht maar alles is steeds heel goed gecommuniceerd en met ons overlegd. Ze werken snel en zorgvuldig!
    Beoordeeld op 7 nov 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Not the cheapest but one of the best. I am happy as all fast. Fast reaction, fast communication, fast deal, and fast process. Hope the result will last. Thank you, Mr. Clogged 24/7!
    Beoordeeld op 5 nov 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Zeer snelle reactie en afspraak gemaakt. Heel aardige dienst.
  • Review door A. Muller, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 nov 2024

Riolering en afvoer: Wasmachine Bosch toe en afvoer verstopt denk ik

Met dank aan de vlotte service van Youssef!!! Goed bedrijf Werkspot
  • Review door Timo, Purmerend
    Beoordeeld op 4 nov 2024

Lekkage: Lekkage afvoerslang

Hele snelle en perfecte afhandeling. Zelfs op een zondag kwam Youssef langs en heeft hij de verstopping in mijn keuken opgelost. Netjes op de tijd dat we hadden afgesproken. Aanrader dus!