MP gevelwerken heeft bij ons twee kopgevels, een stuk voorgevel en 12 schoorstenen gerenoveerd (ongeveer 600m2).
Ook hebben ze de waterkeringen vervangen door lood te plaatsen tot op de binnenmuur (ongeveer 123 strekkende meter), ongeveer 2300 spouwankers geplaatst volgens de wettelijke norm en de lifthuisjes geïmpregneerd (ongeveer 183m2).
Al deze werkzaamheden zijn snel, netjes, vakkundig en met goede communicatie voltooid. De overlast werd tot het minimum beperkt, en alles werd netjes weer achtergelaten.
Ik wil onze ervaring met MP gevelwerken als volgt omschrijven:
*vakkundig
*uitermate punctueel
*zeer goede communicatie!
*zeer flexibel!
*uitstekende prijs kwaliteit verhouding!
Een klein voorbeeld van de flexibiliteit: op verzoek van ons is het werk een week stilgelegd. Dit werd zonder problemen gedaan, en er kwamen geen kosten bij voor steigerhuur of iets dergelijks.
Elke ochtend stipt op de zelfde tijd waren ze aanwezig.
Alles werd super netjes en binnen de afgesproken tijd opgeleverd.
Ons pand is en stuk mooier en beter geworden dankzij MP gevelwerken. We beschikken over keuringcertificaten voor de gevels (m.b.t. speciehardheid en spouwankers) en over schriftelijke garantie op de werkzaamheden.
Als u erover denkt MP gevelwerken aan te nemen kan ik alleen maar zeggen: doen!
NB: het lood dat u op de foto ziet bij de schoorstenen is niet door MP vervangen omdat dit begroot was in de dakrenovatie.