Montage Man

Montage Man beoordelingen (110)

• Review door Ilse, Utrecht
    Beoordeeld op 24 apr 2022
    Gordijnrails ophangen: 5 rails
    Gui heeft netjes en snel gewerkt. We zijn heel tevreden en hebben nu overal onze raamdecoratie in huis. We raden hem zeker aan.
  • Review door Martijn, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 mrt 2022
    Gordijnrails ophangen: 2 rails
    Gui heeft netjes en vlot een gordijnrails gemonteerd met twee bochten erin zodat het gordijn de hoek om kan. Een prima vakman.
  • Review door Klant van Montage Man
    Beoordeeld op 13 mrt 2022

Monteren verschillende objecten + vermaken gordijnen

Gui (Montage Man) heeft zeer goed werk geleverd. Initieel hadden we hem gevraagd om gordijnen op te hangen, waarbij geen rails aanwezig was en de gordijnen niet het juiste formaat hadden. Tevens heeft hij onze speakers opgehangen. Gui is daarin zeer proactief; hij denkt graag mee en schroomt niet om extra werk te leveren zonder een meerprijs te vragen. Nadat wij zeer tevreden waren over zijn werk voor ten aanzien van de gordijnen en speakers hebben wij hem voor meerdere klussen gevraagd. Dit betrof het monteren van meerdere objecten, zoals een wandplank, lampen en een kapstok. Ook dit maal was zijn werk uitstekend.
    (Bewerkt op 14 mrt 2022)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bilthoven
    Beoordeeld op 13 mrt 2022
    Gordijnrails ophangen: 1 rail
    Gui is een vakman, hij heeft bij ons alle tijd genomen om de rails op maat te buigen en dat was in ons geval geen makkelijke klus. Hij geeft daarnaast advies over hoe je je gordijnen netjes houdt. Als ik weer een montageklus heb zal ik zeker hem bellen.
    Beoordeeld op 2 mrt 2022
    Gordijnrails ophangen: 4 rails
    Heel blij met ophangen van rails voor diverse gordijnen. Snel en netjes gewerkt! Goede communicatie.
  • Review door Lois, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 feb 2022
    Gordijnrails ophangen: 2 rails
    left some work undone and hard to reach
    (Bewerkt op 2 mrt 2022)

Lois a Very good day, I had to do a little recap, we delivered you curtains and rail in June 2, en I see that we promised you to paint a edge behind the rail against the ceiling as service, the last communication in November 2 was to do as as soon as possible, our mistake that it’s still open, I will call you ASAP to set a date, thank you for the patience, best regards Gui

Reactie geplaatst 2 mrt 2022
    Beoordeeld op 13 feb 2022
    Gordijnrails ophangen: 1 rail
    Prima! Zeker aan te bevelen. Is duidelijk, komt zijn afspraken na en werkt netjes. Zou de volgende keer weer van dit bedrijf gebruik maken.
  • Review door Quint, Zaandam
    Beoordeeld op 25 jan 2022
    Gordijnrails ophangen: 6 rails
    Bedankt voor het mooie werk! Helaas was de levering van mijn jaloezieen vertraagd, waardoor ik de montage 2 keer moest afzeggen. Gelukkig alle begrip van Gui en de afspraak snel daarna kunnen inplannen. Alles hangt er mooi bij. Goed vakmanschap en prettige communicatie.