Review door Werkspot-gebruiker uit AmsterdamWerkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 22 feb 2024Gordijnrails ophangen: 4 railsThe job was done perfectly and fast. I do highly recommend that company.
Review door Werkspot-gebruiker uit Kerk-AvezaathWerkspot-gebruiker uit Kerk-AvezaathBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 1 feb 2024Gordijnrails ophangen: 4 rails
Review door Werkspot-gebruiker uit NaardenWerkspot-gebruiker uit NaardenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 30 jan 2024Object ophangen: 10 objecten
Review door Rachid , RotterdamRachid , RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 29 dec 2023Gordijnrails ophangen: 4 railsPrettige communicatie vooraf met duidelijke vragen over de klus en zelfs tips mocht ik voor iemand anders kiezen. Geduldig en vakkundig! Gordijn rails hangen er goed bij en gordijnen ook!
Review door Edwin, UtrechtEdwin, UtrechtBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 16 dec 2023Gordijnrails ophangen: 11 rails
Review door Werkspot-gebruiker uit AmsterdamWerkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 12 dec 2023Gordijnrails ophangen: 5 railsVriendelijk, netjes gewerkt, ben helemaal tevreden 👌🏼
Review door Bert Roelofs, CulemborgBert Roelofs, CulemborgBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 10 dec 2023Gordijnrails ophangen: 8 railsPerfect 8 rails & gordijnen opgehangen. We zijn super tevreden. Gui komt afspraken na en is zeer behulpzaam. Zeker aan te raden!
Review door Werkspot-gebruiker uit AmsterdamWerkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 7 dec 2023Object ophangen: 10 objectenerg professioneel ging hij te werk, en is heel kundig. Ik zou hem zeker nog een keer vragen.
Review door Ryan, Den HaagRyan, Den HaagBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 4 dec 2023Plinten plaatsen: 3 kamers; Hoge plinten(Bewerkt op 8 dec 2023)
Review door Werkspot-gebruiker uit RotterdamWerkspot-gebruiker uit RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 30 nov 2023Gordijnrails ophangen: 3 rails