Montage en Onderhoudsbedrijf T.J. Prij

Montage en Onderhoudsbedrijf T.J. Prij beoordelingen (67)

• Review door jan, Noordwolde
    Beoordeeld op 17 okt 2011

Keuken Betegelen

We hebben T Prij eerst gevraagd voor het tegelwerk in onze nieuwe keuken. Op advies van Tjade heeft hij eerst de muren gestuct. We hebben hem toen ook nog gevraagd om de Ikea keuken te installeren, dit heeft hij voor ons netjes en vakkundig uitgevoerd. We willen hem ook vragen voor onze dakkapel te plaatsen.

Ik hoop dat jullie veel plezier gaan beleven in jullie nieuwe woning en van de nieuwe keuken,het was een leuke klus. tot de volgende keer dat zal dus zijn voor de dakkappel. met vriendelijke groet Tjade.

Reactie geplaatst 17 okt 2011
  • Review door Jaap, Emmeloord
    Beoordeeld op 3 okt 2011

Celsiushage 16 Betegelen badkamer

Tjade heeft bij ons de badkamer en het toilet gedaan. Er zaten in het begin wat dingen tegen, maar hij heeft alles perfect opgelost en alles ziet er nu heel mooi uit. Ook de vloer in de bijkeuken heeft hij gelegd. Hij helpt je goed als je vragen hebt en denkt mee wat de beste oplossing is. Wij zijn er erg blij mee.

ondanks alle tegenslagen is alles toch gelukt ik hoop dat jullie veel plezier aan de nieuwe badkamer gaan beleven

• Review door Nicole, Zwolle
    Beoordeeld op 25 sep 2011

Badkamer aanleggen

Tjade heeft bij ons een badkamer in de slaapkamer geplaatst. Er zat echt helemaal niets. Hij heeft fantastisch werk geleverd en een hele mooie ruime badkamer gemaakt. Hij is niet van dingen op papier vast leggen, dat kan soms lastig zijn, maar zijn vakmanschap maakt dat ruimschoots goed. Wij zijn erg tevreden over hem.
    (Bewerkt op 3 okt 2011)

Een hele spannende klus ook onvoorspelbaar maar zeer leuk om zoiets te maken daarom heel veel plezier met jullie nieuwe badkamer

• Review door Alex, Zwolle
    Beoordeeld op 18 sep 2011

Zwevend toilet is stuk

Uitstekend werk ondanks 'verrassingen' van de vorige bewoners/bouw. Bijzonder veel plezier van het uitgevoerde werk!
    (Bewerkt op 3 okt 2011)

Verrassingen zijn mooi als ze op te lossen zijn ,en dit was er een van Nogmaals veel plezier van jullie nieuwe toilet

• Review door Arie, Hollandscheveld
    Beoordeeld op 15 jun 2011

Vloer- en wandtegels lijmen

Mijn ervaring met Montage en Onderhoudsbedrijf T.J. Prij is, dat Tjade rustig werkt, overlegd duidelijk met de klant om zo tot een goed resultaat te komen. Heeft veel ervaring in vak en is heel vakkundig. Komt zijn afspraken ook na. Tijd is ook tijd. Heeft een prachtig stukje vakwerk afgeleverd.

Bedankt voor uw referentie. Ik hoop dat u nu van de nieuwe vloer en wandtegels kunt gaan genieten. Het was ook een leuke klus om te doen. Met vriendelijke groet Tjade.

Reactie geplaatst 15 jun 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Steenwijk
    Beoordeeld op 11 feb 2011

Wandtegels wc

Prima ervaring gehad met Montage en Onderhoudsbedrijf T.J. Prij. Heeft volgens afspraak WC betegelt. Het ziet er weer zeer netjes uit!
  • Review door Mulder, Assen
    Beoordeeld op 20 jan 2011

Renovatie Hall & toilet

T.j. Prij heeft bij ons de hall en het toilet opnieuw betegelt. Wij zijn super tevreden over het resultaat. Tjade werkt secuur, snel, en volgens afspraak. Ook denkt hij goed mee met de plannen die je hebt. Bij de volgende klus zullen wij zeker voor Montage en Onderhoudsbedrijf T.J. Prij gaan.
  • Review door maarten, Emmen
    Beoordeeld op 8 jan 2011

leidingen nakijken

ik heb afgelopen maandag contact gezocht met Montage en Onderhoudsbedrijf T.J. Prij ik gaf aan dat ik problemen had met mijn leidingen en hij zij gelijk dan kom ik morgen al langs want dat is belangrijk, vervolgens afgesproken en keurig netjes zo als afgesproken kwam hij. over het uitvoeren van het werk kan ik alleen maar heel positief zijn er waren meerdere lekken alles werd verholpen terwijl ikin eerste instatie maar van 1 lek was uitgegaan. Er werd de tijd voor me genomen, kreeg hele goede adviezen en ze leveren vak werk. ik kan iedereen dit bedrijf aanraden want ihet is echt vakwerk en een super service
  • Review door ina, Hoogeveen
    Beoordeeld op 3 jan 2011

tegelen badkamer en leidingwerk

Tjade is een hele nette werker,heeft verstand van zaken en doet alles in overleg. Of het nu gaat om leidingen verleggen aftimmeren zoals bijv.het plafond,stuckwerk,tegelwerk,of afmonteren alles ziet er nu supper strak uit. Bij dit bedrijf staat perfectie boven aan de lijst en zeer zeker niet zoals bij sommige bedrijven overhaast te werk gaan binnen een te klein budget. Montage en Onderhoudsbedrijf Prij is zeer zeker een aanrader,en hebben nu ook verdere plannen met hem besproken. Met vriendekijke groet fam.G.B.Nijenhuis hoogeveen. Foto s volgen nog.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roden
    Beoordeeld op 10 sep 2010