Molenkamp | ICT - Beveiliging - Installatie

Molenkamp | ICT - Beveiliging - Installatie beoordelingen (171)

• Review door Anne Maike, Leiden
    Beoordeeld op 3 apr 2018
    Internet klus in een studentenhuis
    Super blij met onze nieuwe wifi in huis, alles werkt naar behoren en Robert heeft mij goed uitgelegd hoe ik de unify software kan gebruiken. Bedankt!
  • Review door Willem, Haarlem
    Beoordeeld op 15 mrt 2018
    Trekken van internetkabels
    Offerte zag er keurig uit. Excacte omschrijving van te gebruiken materialen en arbeidsuren. Werd keurig verwezen naar de van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Goed verzorgde website. Uitstekend werk afgeleverd, daarnaast enige waardevolle adviezen gegeven. Gaf van tevoren herinnering, dat de afspraak zou worden uitgevoerd. Gaf ruim van te voren bericht, dat hij iets verlaat zou zijn. Binnen afgesproken tijd was klus geklaard.
    Beoordeeld op 27 feb 2018
    Binnenhuisbekabeling Ziggo vernieuwen
    Ik kan niet anders zeggen dan "fantastische" service. Kreeg voor vertrek netjes een berichtje "ik ben onderweg",is best wel handig.
  • Review door Paul, Barendrecht
    Beoordeeld op 17 feb 2018
    datakabel leggen langs buitenzijde huis naar 1e verdieping
    Twee klussen laten doen door Robert. Eenmaal datakabel vanuit meterkast langs buitengevel naar boven brengen. Ander bezoek datakabel via kruipruimte trekken naar kamer. Robert denkt prima mee. Werkt netjes afgeleverd (eerste keer geen kabelgoten bij zich, maar tijdens tweede klus heeft hij dit alsnog afgewerkt. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 2 feb 2018
    Kabels trekken door bestaande leiding
    Werkt goed en volgens afspraak. Project keurig netjes opgeleverd en bovendien opgeruimd. Van harte aanbevolen.
  • Review door Rob, Nieuwegein
    Beoordeeld op 10 jan 2018
    In de kruipruimte Ziggo kabel afsplitsen
    zeer positief. heeft netjes gewerkt en alles doorgemeten. zeker aanbeveligingswaardig