Molenkamp | ICT - Beveiliging - Installatie

Molenkamp | ICT - Beveiliging - Installatie beoordelingen (171)

• Review door Rogier, Woerden
    Beoordeeld op 7 jun 2019
    Netwerk kabel: Installeren; Ziggo Mediabox Next (via CAT 6 of 7)
    Snelle reactie op de geplaatste opdracht (telefoonkabel vervangen voor datakabel). Afspraak kon snel plaatsvinden, Robert was er precies op afgesproken tijdstip. Bij aanvang bleek dat er al een CAT(5E)-kabel geplaatst was, er hoefde dus alleen een andere inbouwdoos op. Scheelde flink wat geld.
    Beoordeeld op 19 mei 2019
    Coax kabel naar woonkamer en stopcontact in meterkast installeren
    Uitstekende ervaring vanaf het eerste contact. Duidelijke, competitieve en realistische offerte. Goede structuur en communicatie. Dhr. Molenkamp is prettig in de omgang en heeft goed werk afgeleverd.
  • Review door Taco, Utrecht
    Beoordeeld op 29 mrt 2019
    Netwerk kabel: Installeren; Computer
    Robert reageerde ogenblikkelijk met de mededeling dat hij m'n probleem kon oplossen en dat klopte: de klus was sneller klaar dan ik had verwacht en toen hij vertrok had ik keurig werkend hoge snelheid internet. Daarnaast een prettig communicerende vakman die rust uitstraalt en alles onder controle heeft. Ik zou 'm een volgende keer zo weer vragen.
  • Review door Leon, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 mrt 2019
    Netwerk kabel: Reparatie; Computer
    Robert heeft me snel en zeer vakkundig geholpen met een probleem in het thuisnetwerk. De wandcontactdozen werken weer, afspraken zijn nagekomen, en daarnaast is Robert gewoon een aardige vent. Absoluut aanbevolen!
  • Review door Mevrouw Strijk
    Beoordeeld op 20 mrt 2019

Internet en TV kabels aangelegd in woning door middel van kabelgoten.

Serieuze en betrouwbare vakman die zijn werk netjes uitvoerd.
  • Review door Renaldo, Veenendaal
    Beoordeeld op 18 mrt 2019
    Netwerk kabel: Installeren; Computer, Antenne
    Snelle en duidelijke communicatie. Robert is een echte vakman met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oss
    Beoordeeld op 19 feb 2019
    Drie tv kabels doortrekkener naar zolder.
    M-ICT maakt duidelijke afspraken zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Netjes gewerkt en de klus mooi afgerond. Goede en heldere communicatie. Deskundig en betrouwbaar.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 7 dec 2018
    UTP kabels trekken
    Contact gekregen met Robert en op korte termijn afspraak kunnen maken. Goede communicatie over aankomsttijd via SMS. Robert is een prettige kerel die netjes, snel een gestructureerd werkt. Heeft lastige COAX kabel vervangen door UTP en UTP+telefoonkabel aangelegd in een bestaande leiding. Netjes afgewerkt en meegedacht. Ik werk zelf in de IT en heb zelf thuisnetwerk aangelegd, maar kabels goed trekken en afwerken is ook een aparte vaardigheid. Ik zou Robert meteen weer terugvragen voor volgende klus. Nette factuur qua bedrag en specificaties, ook daar geen verrassingen. Topper.