Mk dakonderhoud

Mk dakonderhoud beoordelingen (200)

Beoordeeld op 29 aug 2024
    Dak of dakgoot repareren: 2 m²; Dak; Reparaties
    Vriendelijke mannen toen ze bij ons waren. Ze zijn 2x langsgekomen en we hebben een flink bedrag betaald, maar het probleem is totaal niet opgelost. We hebben nog steeds een lekkage in de keuken als het regent. Nu reageren de mannen niet meer. Dat vind ik slechte service.
    (Bewerkt op 27 sep 2024)
  • Review door MM, Zoetermeer
    Beoordeeld op 27 aug 2024
    Dak of dakgoot repareren: 10 m²; Loodlappen rond de schoorsteen.; L...
    Zeer aardige gozer die weet wat hij doet. Loodlappen rond de schoorsteen zijn zeer mooi vervangen en onder de dakpannen is een anti ongedierte rooster geplaatst. Communicatie verliep zowel tijdens als voor de klus zeer prettig.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 26 aug 2024
    Dak of dakgoot repareren: 40 m²; Dak; Reparaties
    De mannen konden heel snel langskomen. Positief en aardige vakmensen. Ging om een lekkage van het dak. Moet dus nog wel zien hoe het zich houdt met een flinke bui. De lekkage is ook niet altijd aanwezig alleen bij bepaalde wind. Tevens heeft hij na analyse een extra klus uitgevoerd voor een mooie prijs. Voor nu tevreden.
  • Review door Michael, Amstelveen
    Beoordeeld op 23 aug 2024
    Dak of dakgoot repareren: 2 m²; Dakgoten; Reparaties
    Snel. Prettig contact. Dakgoot gerepareerd en sindsdien geen lekkage meer. En het heeft alweer aardig wat geregend. Dus geen enkele opmerking van mijn kant.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 21 aug 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 14 aug 2024
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    Opnemen klus, offerte gegeven en de klus direct uitgevoerd. Prima, maar wel prijzig, €375 voor een uurtje werk.
  • Review door Martje , Oosterhout
    Beoordeeld op 5 aug 2024
    Dakgoot: Vervangen
    Binnen een uur na plaatsen van de klus bij mij thuis. Eerlijk advies en meteen mijn probleem opgelost. Heel erg bedankt, mannen!