MGM Installatietechniek

MGM Installatietechniek beoordelingen (31)

• Review door Sander, Utrecht
    Beoordeeld op 18 dec 2023
    CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Trapgat
    Galiek is een supervriendelijke en professionele monteur. Telefonisch besproken wat mijn wensen waren en binnen 10 dagen was mijn nieuwe CV ketel geplaatst. Dit heeft hij ondanks de moeilijke positie (boven het trapgat) naar het leek vrij eenvoudig kunnen uitvoeren. Alles bij elkaar duurde dit slechts 5 uurtjes. Ik zit er voor de komende 15 jaar weer warmpjes bij. Ik kan Galiek dan ook aan iedereen van harte aanbevelen.
  • Review door Rick, Schoonhoven
    Beoordeeld op 5 dec 2023
    CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Kast
    Het verliep erg soepel. De installateur was op tijd aanwezig en heeft de ketel zonder enige problemen vervangen. Mijn ketel werkte niet meer, waardoor het van belang was dat iemand snel langs kon komen. De installateur kon op erg korte termijn langskomen en bood een nette prijs aan. Toen de ketel geplaatst was, heeft de installateur alles uitgebreid en netjes met mij doorgenomen. Ik ben zeer tevreden over het werk van de installateur!
  • Review door Mick, Voorburg
    Beoordeeld op 3 dec 2023
    CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; CV ruimte
    De opdracht was een stuk complexer dan van te voren gedacht, maar Galiek is net zo lang doorgegaan tot het geregeld was. Erg vriendelijk, goede communicatie, komt afspraken na en neemt je mee in de uitdagingen die er zijn bij de installatie.
    Beoordeeld op 28 okt 2023
    CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Kast
    Vriendelijke, kundige vakman die goed meedenkt, en ons snel met de installatie van een nieuwe ketel heeft geholpen!
  • Review door Hans, Schiedam
    Beoordeeld op 14 okt 2023
    CV-ketel: Installatie; Zolder
    Hoe deze man werkt is echt geweldig En de prijs zeer goed Ik raad hem aan ieder aan