Ik zit in het bestuur van een VVE met achterstallig onderhoud. Ons dak is toe aan een complete renovatie. Mevibouw kwam met een interessante offerte om de acute lekkages snel op te lossen zodat wij nog even door kunnen sparen.
Hun offerte voor deze reparatie (en die voor de toekomstige renovatie) is extreem veel lager dan die van ons vaste onderhoudsbedrijf.
De schoorstenen zijn netjes opnieuw gevoegd, en de lekkages gerepareerd.
De communicatie verliep vriendelijk en snel.
Werkzaamheden zijn snel en op afspraak uitgevoerd!
Komen hun afspraken na.
Voegwerk, impregneren en afdekken schoorsteenkap is naar wens gegaan.
Ook is er extra werk uitgevoerd wat niet gepland stond het plaatsen van een luchtkapje op de schoorsteen, dit is als meerwerk opgepakt
Hebben nog wel een uitdaging om het dak en omgeving niet te besmetten met cement sporen.
Nieuw dak is nu wat grijs.
Goot is na werkzaamheden, daar waar de schoorstenen staan schoongemaakt.
Van offerte tot aan het afronden van de klus is Mevibouw een uitstekende keuze gebleken. Mels en het Mevibouw team hebben het dak van onze jaren 20 woning op een uitstekende manier gerenoveerd. Een grondige klus waarbij de warme en frequente communicatie met Mels hebben bijgedragen aan onze tevredenheid. Dank hiervoor. Vriendelijke groetend, familie Witbraad uit Hoofddorp.
Vriendelijk, goed werk, snel geholpen. Ik verwachtte dat de schoorsteen er af zou moeten, maar Mevi schatte in dat de lekkage goedkoper opgelost kon worden door het vervangen van het lood. Nu hopen dat dat klopt, aan het lood ligt het in elk geval niet meer; dat ziet er keurig uit.
Het was nog fijner geweest als er sneller gecommuniceerd was over vertraging door slecht weer, maar dat is te overzien. Aanrader!