Meurs Woning Cosmetica

Meurs Woning Cosmetica beoordelingen (110)

• Review door Jente, Eindhoven
    Beoordeeld op 13 jan 2014
    Muren witten 160m2, nieuwbouw, “behangklaar"
    Ik had een advertentie op werkspot geplaatst voor het witten van mijn hele huis, maar heb daarna besloten dat ik alleen de benedenverdieping en het trappenhuis wilde laten doen (100+ m2). Ivm mijn geplande verhuizing moest het binnen de kerstvakantie gebeuren. Johan kwam op zaterdag kijken, kon de maandag erna (samen met een collega) al beginnen en dinsdagmiddag was het helemaal klaar, super! Mijn behangklare muur zat mooi strak in de ral9010 en mocht ik toch nog wat schoonheidsfoutjes vinden, of met het verhuizen zelf ergens iets van de muur stoten, dan kon ik altijd bellen, dat hoorde bij de service, top! En passant vroeg hij ook wat ik met mijn nieuwbouwtrap ging doen, want die kon ie ook wel voor me afkitten als ik dat wilde. Mocht ik dat nog willen laten doen, dan bel ik Johan zeker!
  • Review door Luc, Den Bosch
    Beoordeeld op 28 dec 2013
    2 Kinderkamers opknappen
    Ze werken netjes, in overleg, komen afspraken na en zijn prettige mensen om over de vloer te hebben. Zeer tevreden met het resultaat.
  • Review door Mark, Best
    Beoordeeld op 25 okt 2013
    Schilderen van gehele buitenkant huis
    Onze ervaring met Meurs Schilderwerken is werkelijk fantastisch. Nadat ik telefonisch contact had gehad met Johan kwam hij de daarop volgende dag al direct ons huis bekijken om de offerte in orde te maken. Een aantal zaken waar ik zelf nog niet aan gedacht had nam hij zonder meerprijs in de offerte mee en daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Met 3 man sterk hebben ze ons gehele huis in een aantal dagen weer strak in de lak gezet. Wij kunnen er weer een paar jaar tegenaan en bij een volgende schilderklus zal ik zeker weer contact met je opnemen Johan!
  • Review door desiree, Weert
    Beoordeeld op 8 okt 2013
    Buitenschilder werkzaamheden
    Johan en compagnon Dennis hebben de werkzaamheden vakkundig uitgevoerd. Ze hebben de opdracht snel en goed.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roggel
    Beoordeeld op 6 okt 2013
    Schilderen gehele buitenzijde groot woonhuis 1933 (4 verdiep).
    De opdracht is snel en vakkundig uitgevoerd voor een goede prijs en het hele huis zit strak in de lak. Alles verliep in goede sfeer. Geeft goed advies en houd zich aan de afspraken. Volgende keer weer!
  • Review door J.F., Eindhoven
    Beoordeeld op 4 okt 2013
    Onderhoudsschilderbeurt
    Johan heeft met zijn maat Dennis het buitenschilderwerk goed en snel uitgevoerd. De problemen die je bij onderhoud nu eenmaal altijd tegenkomt zijn correct gemeld en afgehandeld. Hierbij werden goede suggesties gedaan. Ik beveel Johan van Meurs van harte aan en zal hem zeker benaderen wanneer een volgende schilderbeurt/inspectie nodig is.
  • Review door Fiona, Eindhoven
    Beoordeeld op 11 sep 2013
    Schilderen (of spuiten) dakplaten tegen schuine dak
    Snel gewerkt, aardige meedenkende vakmensen en een mooi eindresultaat. Beetje jammer: afgesproken was alle spijkergaatjes dicht te plamuren, dit is niet overal gebeurd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 1 sep 2013
  • Review door Penny, Best
    Beoordeeld op 24 aug 2013
    Buitenschilderwerk huis
    Johan is een hele vriendelijke man, hij geeft deskundig advies en een reele inschatting van de werkzaamheden. Hij heeft de werkzaamheden heel netjes laten uitvoeren. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik kan hem iedereen aanraden, ik heb hem ook aanbevolen bij mijn naaste familie.