Meubelmakerij 1993

Meubelmakerij 1993 beoordelingen (126)

• Review door Adriaan, Oosterhout
    Beoordeeld op 25 okt 2018
  • Review door Linda, Maassluis
    Beoordeeld op 21 okt 2018
    Landelijke schouw bouwen om afzuigkap
    Karel heeft voor ons een hele mooie schouw voor de afzuigkap getimmerd en heeft daarbij een mooie plank met ingebouwde verlichting gemaakt. Wij zijn heel erg tevreden en bevelen deze ervaren timmerman graag aan. Hij heeft een knap staaltje vakwerk geleverd en was bovendien goed bereikbaar bij vragen. Kortom, een absolute aanrader!
  • Review door Chantal, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 4 okt 2018
    Eettafel kleiner maken
    Ik ben echt enorm tevreden over het werk van Karel. Hij heeft mijn houten tafel kleiner gemaakt. Dat heeft hij vakkundig, snel en volgens afspraak gedaan. Wanneer ik een nieuwe klus heb neem ik zeker weer contact met hem op.
  • Review door Hans, Middelharnis
    Beoordeeld op 7 jul 2018
    Wandmeubel 2x
    Karel is een echte vakman die zijn afspraken nakomt. Zijn erg blij met het eindresultaat.
  • Review door Harry, Roosendaal
    Beoordeeld op 5 mei 2018
    Radiatorombouw / vensterbank / nachtkastje
    We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Karel heeft prima werk afgeleverd, echt vakmanschap. Vooraf goede afspraken gemaakt die op prima wijze zijn nagekomen. Dus voor wie nog een vakman voor dit soort klusjes zoekt, is Karel een perfecte optie. Ik heb in ieder geval zijn gegevens bewaard voor eventuele volgende klussen.
  • Review door Ricardo, Zoetermeer
    Beoordeeld op 29 apr 2018
    Radiatorombouw inclusief vensterbanken Babykamer
    Karel heeft zeer mooi werk geleverd! Het was prima volgens afspraak geleverd en allemaal netjes achtergelaten. De radiator ombouw ziet er geweldig uit en was boven verwachting. Zeker een aanrader en we zullen zeker een volgende keer weer bij Karel aankloppen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 2 mrt 2018
    Boekenkast/tv-kast maken
    Karel werkt erg netjes en snel. Denkt goed mee. De kast werd ook sneller dan verwacht opgeleverd.
  • Review door Louise, Den Bosch
    Beoordeeld op 21 feb 2018
    Timmeren inbouwkast
    Karel is een ervaren vakman die snel werkt en mooi resultaat levert. Hartelijk dank voor de mooie inbouwkast op onze slaapkamer!
  • Review door anja, Mijnsheerenland
    Beoordeeld op 21 feb 2018
    radiator ombouw
    helemaal top. staat alweer een vervolg afspraak