Mensink Dakwerken

Mensink Dakwerken beoordelingen (12)

• Review door Melanie, Enschede
    Beoordeeld op 26 apr 2019

Dak of dakgoot repareren: 100 m2; Dak, Dakgoten; Regulier onderhoud

• Review door Werkspot-gebruiker uit Enschede
    Beoordeeld op 24 mrt 2019

Dakrenovatie: 8 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Dhr. Mensink heeft volgens afspraak het dak prima opnieuw gedekt. Communicatie tussendoor verliep soepel via de app. Werk is uitgevoerd voor een nette prijs. Indien ik weer een dakdekker nodig heb bel ik hem!
  • Review door Angelique, Enschede
    Beoordeeld op 3 mrt 2019

Dakrenovatie: 36 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Goede uitleg wist waar hij over praatte. De reparatie vond ook snel plaats alles is mooi afgewerkt ook is alles netjes opgeruimd zoals afgesproken. Komt heel goed zijn afspraken na. Wij zijn dik tevreden en zullen anderen hem ook aanraden.
  • Review door Margo, Almelo
    Beoordeeld op 2 mrt 2019

Dak of dakgoot repareren: 20 m2; Dakterras; Reparaties

Hij komt nog een keer terug voor een 2e reparatie maar heel eerlijk in wat wel en niet nodig is en bekijkt en overlegd eerst alles voor hij aan de slag gaat. Ruim op tijd dus fijn afspraken maken. En een mooie prijs!
  • Review door Martijn, Enschede
    Beoordeeld op 21 feb 2019

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties

Dave heeft prima werk geleverd bij mij. Op de dag dat ik de advertentie heb geplaatst reageerde hij binnen een uur en kwam diezelfde avond al even kijken. Vervolgens ging hij 2 dagen later aan de slag en leverde vakwerk. Ik had een lekkende dakgoot en dat heeft hij prima verholpen. Communicatie snel en prettig en probleem meteen verholpen.
  • Review door John Neami
    Beoordeeld op 19 feb 2019

Nieuwe bitumen dakbedekking geplaatst van 15m2

Meedenkend, werkt snel en goed. Communiceert duidelijk en komt alles na wat hij bespreekt met zijn klanten. Kan hem bij iedereen aanbevelen!
  • Review door Martijn, Almelo
    Beoordeeld op 17 feb 2019

Dakrenovatie: 2 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Ik heb voor Dave gekozen voor de reparatie van een kleine overkapping omdat hij snel reageerde en een goed advies heeft gegeven hoe het beste de reparatie uitgevoerd kon worden. Vervolgens heeft hij vakkundig de reparatie uitgevoerd tegen een nette prijs. Een vakman!
  • Review door Mike, Borne
    Beoordeeld op 12 feb 2019

Dak of dakgoot repareren: 9 m2; Dakterras; Reparaties

• Review door Daniël, Enschede
    Beoordeeld op 11 feb 2019

Dak of dakgoot repareren: 12 m2; Dak; Reparaties

Lekkage van plat dak snel en vakkundig verholpen door Dave. Betrouwbare vakman met duidelijke kennis van zaken. Geeft advies op maat en denkt mee met klanten.
  • Review door Klant van Mensink Dakwerken
    Beoordeeld op 31 jan 2019

Kunststof dak gemaakt

Communicatie was erg prettig. De voorbereidingen waren uitstekend. Maakt altijd netjes een plan voordat hij aan de slag gaat. Je hebt geen zorgen als hij de klus heeft uitgevoerd. Ik kan hem bij iedereen aan bevelen!