Meijers Heiwerken BV

Meijers Heiwerken BV beoordelingen (47)

Beoordeeld op 29 mei 2013
    Heiwerk tuinhuis
    Plezierige vakman, komt afspraken na. Denkt goed mee. Planning ok.
  • Review door marcus, Maassluis
    Beoordeeld op 5 mei 2013
    Onderheien en eventueel opvijzelen van aanbouw
    Ik kreeg via werkspot 7 reacties. 3 daarvan waren niet proffesioneel en een beetje raar. 2 vakmannen kwamen maar kijken. Daar was M. Meijers er 1 van. Hij had de beste prijs en de beste beoordeling op werkspot. Daarnaast gaf hij ook aan dat de offerte prijs de prijs zou blijven. De opdracht is snel (maar niet gehaast) uitgevoerd. Alles was goed geregeld en meerwerk werd niet in rekening gebracht. Het opvijzelen is helaas niet gelukt maar de aanbouw staat nu wel stevig onderheid. Fijne samenwerking en ik raad maurits zeker aan!
  • Review door B.B. Vrij, Monster
    Beoordeeld op 7 mrt 2013
    Heien van twee palen in Maasland
    Maurits heeft goed werk geleverd voor een duidelijke prijs. Komt zijn afspraak na en het conctact loopt gesmeerd. Ik kan deze jongen aanbevelen en zal zelf zijn telefoonnummer opslaan!
  • Review door Edward, Hoofddorp
    Beoordeeld op 7 mrt 2013
    Heien t.b.v. Aanbouw Hooofddorp Noord H.
    M.M. volgende kern woorden komen bij mij op: Uiterst professioneel Goed verzorgd Vriendelijk Vlot Verplaats zich in de opdrachtgever en denk mee Markt conforme prijs (erg gunstig) Kortom goed gevoel aan overgehouden, aanrader. Bedankt
  • Review door Henk, Amerongen
    Beoordeeld op 29 jan 2013
    Heiwerken
    Voor mij als aannemer heb ik een opdracht geplaats voor het heien van een buispaal.De heer meijers heeft dat voor mij keurig gedaan en ik neem hem bij de volgende klus weer.Komt zijn afspraak goed na en voor een scherpe prijs
  • Review door Bas, Zaandam
    Beoordeeld op 24 jan 2013
    Heien van 3 stalen buis palen - diameter 160mm
    Maurits, Dank voor het goede en kundige werk! Leuk om te zien dat je van je hobby je werk hebt gemaakt. Je materiaal ziet er erg goed uit en keurig onderhouden. Daarnaast is je prijs gewoon erg scherp. Ik kan je van harte aanbevelen bij anderen! Bedankt, Groeten, Bas Bahlmann - Zaandam
  • Review door Guus, Culemborg
    Beoordeeld op 3 dec 2012
    Heipalen fundering
    Maurits Meijers heeft keurig werk geleverd. Ik heb mijn verzakte aanbouw laten onderheien met 2 palen en daarna opgevijzeld tot waar de aanbouw voorheen stond. Maurits werkt op een zeer prettige manier samen en komt zijn beloftes na. Bekijk mijn waardering en ik kan iedereen aanraden met hem zaken te doen.
  • Review door Frank, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 9 nov 2012
    heiwerk voor betonvloer schuur
    punctueel en duidelijke offerte. Goed overleg mogelijk. Duidelijke afspraken mee te maken die Maurits goed nakomt. Offerte prijs is fair. Werk zat mee en geeft dat terug aan opdrachtgever. Werk plek wordt schoon opgeleverd.
  • Review door Alina, Amstelveen
    Beoordeeld op 10 sep 2012
    heien van palen
    echte vakmensen, opdracht is snel en op een professionele manier uitgevoerd.