MDB ONDERHOUD

MDB ONDERHOUD beoordelingen (55)

• Review door Johan, Nieuwegein
    Beoordeeld op 19 aug 2021

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn

Reparatie kozijn, vervangen van glaslatten Is prima gegaan en vlot klaar en werk van prima kwaliteit! Johan
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Meern

Raamkozijnen repareren: Kozijn

• Review door Jef
    Beoordeeld op 11 aug 2021

Schilderwerk

Ik zocht een schilder in IJsselstein en ik kwam bij MDBO uit. Ze hebben goed werk geleverd. De mannen kwamen elke dag op tijd, hebben ook direct houtrot vervangen en een tochtstrip geplaatst. Het feit dat zij ook een ander vastgoed object voor mij mogen schilderen zegt genoeg. Een aanrader!
  • Review door Dave, Utrecht
    Beoordeeld op 6 aug 2021

Sloten: 2 sloten; Nieuw slot plaatsen

MDB onderhoud heeft zijn werk goed afgeleverd!
  • Review door Klant van MDB ONDERHOUD
    Beoordeeld op 5 aug 2021

Vervangen dorpel schuurdeur

De communicatie met Michel vond ik erg prettig, al bij het maken van de afspraak en terwijl hij aan het werk was. En hij heeft goed werk afgeleverd.
  • Review door Peter, Woerden
    Beoordeeld op 5 jul 2021

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn

Michel heeft prima werk verricht met het repareren van het rotte kozijn. Hij komt afspraken na en werkt erg netjes.
  • Review door Jos, Veenendaal
    Beoordeeld op 2 jul 2021

Deurkozijn repareren, vervangen onderdorpel

Michel heeft keurig werk geleverd. Niet alleen de dorpel was rot, ook van beide stijlen moest een stukje vervangen worden. Ik had op iets extra kosten gerekend daardoor, maar de factuur vermeldde het afgesproken bedrag zonder meerwerk. Alles is ook netjes achtergelaten, alle afval netjes opgeruimd en meegenomen.
  • Review door Martijn, Utrecht
    Beoordeeld op 14 apr 2021

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn

Michel communiceert prettig en levert goed werk. Houtrot verholpen en daarna het raam netjes afgekit en afgelakt.
  • Review door J.W, Harmelen
    Beoordeeld op 6 apr 2021

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn

Deurstijl vervangen volgens afspraak ,vakkundig werk geleverd en ook alles keurig netjes achtergelaten