MC Aannemersbedrijf

MC Aannemersbedrijf beoordelingen (85)

• Review door Heike, Zevenhoven
    Beoordeeld op 21 mrt 2021
    Groepenkast installeren of vervangen: 10 groepen; Aansluiten induct...
    Mustapha heeft met zijn collega een dubbele kookgroep in onze meterkast gemaakt plus extra aardlekschakelaar, een perilex-leidng naar de keuken getrokken en onze nieuwe inductiekookplaat netjes geïnstalleerd. Het was snel geregeld en ging netjes volgens afspraak. Ze wilden na afloop alles opruimen (hoefde niet van ons), hadden (als wij dat hadden gewild) de hele tijd een mondkapje gedragen en boden aan hun schoenen binnen uit te doen. Na afloop liet hij ons zien wat ze precies hadden gedaan. Heel correct allemaal dus. We raden hem zeker aan!
  • Review door Jochem, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 jan 2021
    Lichtpunten: Installeren, Verplaatsen
    Mustapha heeft buitengewoon goed werk geleverd, ik raad hem absoluut aan! 2 Electriciens waren voor hem geweest en wilden met kabelgootjes aan de gang om lichtpunten boven de tafel te creëeren. Mustapha heeft het werk ingefreesd, en zelfs netjes afgegipst, zodat ik het alleen hoefde te schuren en verfen. Communicatie en bereikbaarheid ook een dikke tien! Daarnaast vond ik het prettig om Mustapha over de vloer te hebben en kon ik er zelf ook een klusdagje van maken. Materiaalkosten vond ik eerst hoog, maar nadat ik deze opgezocht had zag ik dat Mustapha alleen met de duurdere merken werkt en waren zijn marges meer dan eerlijk. Uiteindelijk ook 4 dimmers laten installeren en een stopcontact op het balkon voor een terrasverwarmer. Mustapha bedankt!
    Beoordeeld op 2 jan 2021
    Schakelaars of stopcontacten: Wasmachine aansluiten
    De dienstverlening van MC Elektraservice is uitstekend. Het werk is volgens de gemaakte afspraken en met hoge kwaliteit uitgevoerd. Ook de communicatie was heel goed. Ik raad de diensten van MC Elektraservice zeker aan.
  • Review door Kirsten, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 okt 2020
    Groepenkast installeren of vervangen: Extra groep installeren
    Mustapha is een aardige vent die goed meedenkt en flexibel is. Hij komt z’n afspraken na en vraagt een eerlijke prijs. Blij met z’n werk, zou hem zeker aanraden!