Martin Steenbergen Badkamers & Tegels

Martin Steenbergen Badkamers & Tegels beoordelingen (11)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zutphen
    Beoordeeld op 14 jan 2016
    Tegelzetter gezocht voor toiletruimte in Zutphen
    Martin heeft net werk afgeleverd! Hij denkt mee en zoekt naar de beste oplossing voor een goed eindresultaat. Je kan merken dat hij verstand van zaken heeft.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hengelo
    Beoordeeld op 30 nov 2010
  • Review door schreurs, Winterswijk
    Beoordeeld op 19 nov 2010
    Renovatie toilet
    Martin heeft bij ons het toilet helemaal gerenoveerd en nieuwe tegels in de keuken geplaatst. Martin heeft goed werk bij ons geleverd. Hij werkt goed en is nauwkeurig. Komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden over hem . HIj is een goed vakman en denkt met je mee over de klus. We kunnen hem aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hengelo
    Beoordeeld op 25 aug 2010
    renovatie badkamer, evt. toilet
    We hebben prettig samengewerkt. Martin werkt rustig en geconcentreerd. Denkt mee, ook over andere klussen die wij aan het doen waren, maar die niets met de opdracht te maken hadden. Hij is heel flexibel. Het resultaat is geweldig. Mede doordat Martin veel oog voor details heeft. Super!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Enschede
    Beoordeeld op 16 aug 2010
    badkamer vervangen met nieuw sanitair en tegels
    Martin Steenbergen is een echte vakman. Hij heeft bij ons de badkamer en wc van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Wij hebben het sloopwerk verricht, hij heeft alle leidingen ingevreesd, afvoeren verlegd, gestuukt, getegeld en alles heel netjes geïnstalleerd. Je merkt vooral dat Martin een vakman is met jarenlange ervaring op de manier waarop hij meedenkt in onze ideeën. Bijv. Net de wc iets naar rechts geplaatst in plaats van in het midden, zodat je benen goed uitkomen in combinatie met het fonteintje in de wc. Daarnaast hebben we op aanraden van Martin ons electra uitgebreid en heeft hij daar goede collega's voor. En prettig is dat ook alles volgens de laatste technieken en regels wordt aangebracht. Martin Steenbergen is wat ons betreft een aanrader voor het verbouwen van uw badkamer en / of wc.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Fleringen
    Beoordeeld op 21 jul 2010
    stuccen, tegelen badkamer en entree/hal
    Prettig om mee samen te werken/ te overleggen. Hij heeft verstand van zaken en denkt mee.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Elst
    Beoordeeld op 5 jul 2010
    z.s.m willen wij graag vloer laten betegelen
    nette vakbekwame man die meedenkt en zoekt naar de beste oplossing voor de klant!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 17 mei 2010
    vernieuwing toilet
    hij was op korte termijn beschikbaar, het verbouwen deed hij vlot en netjes, het toilet ziet er nu keurig uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 28 apr 2010
    Tegel zetten in hal en toilet
    Goede vakman en zeer flexibel. We zijn zeer tevreden met het resultaat.