MAREE Aanneming B.V

MAREE Aanneming B.V beoordelingen (98)

• Review door Rene, Hilversum
    Beoordeeld op 12 jan 2020
    Gaten boren: 1 gat 150mm; Ventilatie
    Uitstekend werk geleverd en erg netjes gewerkt. Topper!!
    (Bewerkt op 13 mrt 2020)

Bedankt mo! jij bent een topper!! :)

• Review door Arnold, Huis ter Heide
    Beoordeeld op 6 jan 2020
    Gaten boren: 2 gaten; Elektra of kabels aanleggen
    Jordy reageerde supersnel en heeft keurig het gevraagde gat naar de kruipruimte geboord. Kon niet beter.
    (Bewerkt op 13 mrt 2020)

Hoi Arnold, leuk om te horen dat u tevreden bent :) u kunt ons altijd bellen mocht het weer nodig zijn !

• Review door Marcel en Elleke, Amersfoort
    Beoordeeld op 31 dec 2019
    Gaten boren: Afzuigkap plaatsen
    Jordy reageerde snel op de aanvraag en aanvullende vragen. De prijs was duidelijk en eerlijk. De communicatie was zeer goed, hij gaf ruim op tijd aan dat hij onderweg was. De werkzaamheden waren al klaar voordat we er erg in hadden. Jordy werkt netjes, geeft tips en is super vriendelijk: wat ons betreft een aanrader!
    (Bewerkt op 13 mrt 2020)

Hallo Marcel en Elleke, wat fijn om te lezen en bedankt voor de uitgebreide review. een betere omschrijving van hoe wij te werk gaan is bijna niet voor te stellen :)

• Review door Dl, Baarn
    Beoordeeld op 13 dec 2019
    Gaten boren: 110 mm gat voor toilet
    Prima kerel. Klus was zo geklaard en mooi rond gat. Prima communicatie en snel gereageerd. Nu kunnen wij ook weer verder.
    (Bewerkt op 13 mrt 2020)

Bedankt voor de review en het vertrouwen !

• Review door niels, Utrecht
    Beoordeeld op 24 nov 2019
    Gaten boren: Ventilatie
    Hele duidelijke en vriendelijke communicatie. Neemt rustig de tijd en gaat secuur te werk. Jordy heeft het werk uitstekend uitgevoerd!
  • Review door Patrick, Houten
    Beoordeeld op 11 nov 2019
    Gaten boren: 1 gat; Afzuigkap plaatsen, Ventilatie
    S' ochtens bericht op werkspot gezet voor het boren van een gat t.b.v. afzuiging in de keuken. Diezelfde middag was jordy er al. Ook heeft hij de buitenzijde netjes afgewerkt met aan afzuigklep die hij had meegenomen, en gaf advies voor het aansluiten van de afzuigkap. Top service
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oud Zuilen
    Beoordeeld op 9 nov 2019
    Gaten boren: 1 gat; Elektra of kabels aanleggen
    Uitstekende ervaring> Goede communicatie en vlotte reactie. Jordy denkt mee en is zeer hulpvaardig. Werk werd keurig uitgevoerd.
  • Review door Robbie, Utrecht
    Beoordeeld op 9 nov 2019
    Gaten boren: Ventilatie
    Jordi een jonge ondernemer volop in ontwikkeling! Top werk afgeleverd. Afspraak nagekomen, mooie prijs. Ik zeg JA!
  • Review door Chantal, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 2 nov 2019
    Gaten boren: 1 gat; Trapgat voor nieuwe zoldertrap
    Heel fijn en wij raden Jordy dan ook zeker aan. Hij reageerde snel op onze advertentie, was snel en flexibel mbt het maken van de afspraak en het resultaat was zelfs beter dan verwacht. Hij denkt mee en keek zelfs waar we eventueel geld op zouden konden besparen. Ook heeft hij het oude trapgat met beton opgevuld waar we ook uiterst tevreden over zijn!