Marcel Verhagen

Marcel Verhagen beoordelingen (97)

• Review door Raymond, Arnhem
    Beoordeeld op 7 jul 2014
    Vervangen bestrating in achtertuin
    Marcel Verhagen heft deze opdracht uitstekend uitgevoerd, binnen 2 dagen het hele terras opnieuw gelegd. Vooraf een vaste prijs afgesproken en volledig uitgevoerd zoals wij het voor ogen hadden. Marcel is een zeer geschikte man en denkt mee met de uitvoering. Zeker een aanrader voor iemand anders. Top!!
  • Review door Lotte, Apeldoorn
    Beoordeeld op 8 nov 2013
    Tuin van 20 x 5m moet aangepakt worden!
    Marcel heeft afgelopen week mijn tuin aangepakt. Marcel heeft samen met zijn zoon in twee dagen hard gewerkt (door regen en wind) en heeft daarbij twee terrassen en graszoden aangelegd. Dit heeft Marcel zeer vakkundig gedaan! We hebben een aantal keer telefonisch contact gehad om af te stemmen, waardoor ik er volledig op kon vertrouwen dat het werk goed uitgevoerd werd. Al met al zeer prettige samenwerking en het resultaat is prachtig geworden!
  • Review door Xander, Varsseveld
    Beoordeeld op 3 okt 2013
    Terras straten met keramische tegels & waaltjes
    Marcel heeft de opdracht naar wens uitgevoerd! Marcel is iemand die z'n vak erg goed verstaat en volledig met je meedenkt! Uiterst correct en betrouwbaar. We gaan een volgend project zeker weer met hem aan! Niets anders dan lof.
  • Review door Maaike, Apeldoorn
    Beoordeeld op 16 aug 2013
    Grasmat aanleggen, leilinden/ platanen plaatsen,
    Wat een fijne vakman om je tuin te laten doen. Marcel denkt goed mee, houdt zich aan de afspraken, en is flexibel. Zo kon Marcel al snel bij ons terecht. Met zijn deskundigheid , harde werken heeft Marcel onze tuin omgetoverd van een wat sobere kleine tuin tot een groen, kindervriendelijke tuin. Onze kleine man kan niet wachten om op het gras te mogen spelen. En wij kunnen niet wachten tot de onze nieuwe leilindes mooi in bloei staan. Een tuinman waar je zeker je tuin door wil laten doen.
  • Review door Patricia, Arnhem
    Beoordeeld op 14 jun 2013
    Bestraten, trapje plaatsen en muurtje lijmen
    Marcel is een gezellige man, die goed probeert mee te denken. Komt op de afgesproken tijden en houdt zich aan de afgesproken prijs, dus geen verrassingen achteraf!
  • Review door de kroon, Nijmegen
    Beoordeeld op 5 jun 2013
    voortuin leeghalen
    Primadeluxe. Marcel heeft een zwaar verwaarloosde voortuin in no time omgetoverd tot een nette onderhoudsvriendelijke tuin. Prima meegedacht en advies gegeven. Verstand van zaken en harde werker. Flexibel, ik heb twee keer een kleine wijziging gevraagd en gekregen zonder problemen. Supertevreden. Ik ga even sparen en dan eens praten over de achtertuin :)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 26 apr 2013
    Betrating verwijderen,plaggen leggen,enz.
    Geweldig, wat een fantastisch resultaat.We hebben het project samen met Marcel voorbereid en tijdens de werkzaamheden dacht Marcel mee en gaf goede adviezen. Dankzij deze adviezen hebben wij de opdracht enorm uitgebreid en daar geen minuut spijt van gehad! Onze tuin heeft een complete metarmorfose ondergaan. Marcel heeft de oude schutting verwijderd en een een nieuwe geplaatst. Ook heeft hij een totaal nieuw nieuw dak op de berging gemaakt, dakgoot verlegd en tenslotte een prachtige veranda( 3.00mx 4.00m) gebouwd. Daarna is de tuin en de vijver compleet gerenoveerd(nieuwe graszoden,beplanting, bestrating en vijverrand.) Als we s'morgens uit het raam kijken worden we helemaal blij. Een DIKKE tien, we kunnen en zullen Marcel dan ook bij al onze vrienden en relaties aanbeven!
  • Review door Ferry, Veenendaal
    Beoordeeld op 26 apr 2013
    Grasveldje aanleggen
    Marcel heeft bij ons de vlonder uit de tuin verwijderd en er een prachtig grasveld neergelegd. Ook erg fijn dat hij al het houtafval van de vlonder gelijk kon afvoeren. Top werk van een zeer aardige en prima vakman! Hij is zeker niet beroerd om je ook nog tips te geven over je tuin en denkt heel goed met je mee. Je kan goede afspraken met hem maken. Bij een volgende klus zal ik zeker weer contact met Marcel opnemen!
  • Review door Marcel, Utrecht
    Beoordeeld op 19 apr 2013
    Plantenbakken op dakterras inrichten
    Dhr. Verhagen heeft ons prima geadviseerd met de inrichting van onze daktuin. We zijn erg tevreden over het eindresultaat.