Mantjes Tuinen

Mantjes Tuinen beoordelingen (194)

• Review door Astrid, Noorden
    Beoordeeld op 25 feb 2026
    Bestrating aanleggen: 20 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Ik ben heel tevreden met het resultaat en een mooie prijs en resultaat. Mandje levert niet alleen een top resultaat maar is ook communicatief accuraat👍
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waddinxveen
    Beoordeeld op 2 feb 2026
    Tuinaanleg: 20 m²; Bestaande tuin vervangen
    De communicatie is erg prettig en soepel, ook ter plekke tijdens de werkzaamheden zijn er nog aanpassing besproken. Dit was geen probleem. Voor de rest is de kwaliteit van het geleverde werk super!
  • Review door Amer, Schiedam
    Beoordeeld op 26 jan 2026
    Bestrating aanleggen: 15 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Contact met Joey is erg fijn. Hij reageert snel en houdt zich ook aan afspraken. Helaas kon hij door omstandigheden de klus niet naar behoren afmaken, hier hebben we samen uiteindelijk een afspraak over kunnen maken.
  • Review door Radix , Reeuwijk
    Beoordeeld op 18 dec 2025
    Tuinaanleg: 55 m²; Bestaande tuin vervangen
    Na plaatsing van onze klus reageerde o.a Mantjes uit Reeuwijk en na de recensies gelezen te hebben namen wij contact op. Na zijn snelle reactie,prettige persoonlijk contact offerte ontvangen en accoord gegaan. Joey gaf ons ook nog enkele tips waar de materialen te bekijken en te halen. Bij de werkzaamheden zegt hij wat hij gaat doen, nodig heeft en gaat halen. Werkt hard,snel en secuur met zijn hulp Mike. Beiden zijn vriendelijke vrolijke mannen maar gunnen zich weinig tijd voor koffie/thee of iets anders, gaan snel door. Het was een flinke klus om van een tuin met vijver deze mooie 55m2 betegelde tuin met plantenbak te maken, waar 12 1/2 kub zand nodig was. De mannen hebben met verve deze klus geklaard en daarom kunnen wij nu genieten van een ander mooi uitzicht op onze tuin. Wilt u,uw tuin ophogen of veranderen bel Mantjes Tuinen uit Reeuwijk. Toppers!
  • Review door Beljon, Sassenheim
    Beoordeeld op 26 nov 2025
    Tuinaanleg: 40 m²; Bestaande tuin vervangen
    Duidelijke communicatie, reageert snel op gestelde vragen, goed advies, denkt mee. Tegels keurig gelegd in tuin.
  • Review door Harmen, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 18 nov 2025
    Bestrating aanleggen: 27 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Nadat de klus voor aanleggen van tuinterras op werkspot was gezet direct in contact gekomen met Mantjes Tuinen. Fijn persoonlijk contact, duidelijk verhaal en denken met je mee. Terras is netje aangelegd. Ik zou ze zeker aanbevelen.
  • Review door Yvonne , Zeist
    Beoordeeld op 11 nov 2025
    Bestrating aanleggen: 40 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Joey heeft voor ons het terras gelegd in de achtertuin. De communicatie verliep erg goed en hij dacht mee in de mogelijkheden. Hij heeft de klus snel en vakkundig uitgevoerd, mochten wij in de toekomst nog eens een hovenier nodig hebben, gaan we hem opnieuw benaderen. Blij met het resultaat!