Mantjes Tuinen

Mantjes Tuinen beoordelingen (194)

• Review door Jeroen, Zoetermeer
    Beoordeeld op 30 aug 2022
    Bestrating: 64 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Joey heeft voor ons echt een prachtige tuin aangelegd. Echt een vakman die weet wat hij doet. Houd zich aan de afspraken, is op tijd en denkt mee tijdens het aanleggen zodat het resultaat nog beter wordt. Echt een aanrader en zou hem aan iedereen aanbevelen! Joey en Mike bedankt!
  • Review door Jadey, Waddinxveen
    Beoordeeld op 25 aug 2022
    Bestrating: 47 m²; Tuin of Patio; In overleg
    Erg blij met onze voor en achtertuin. Goede service, er wordt echt met je meegedacht. Kortom helemaal top!
  • Review door Cindy, Delft
    Beoordeeld op 19 aug 2022
    Bestrating: 40 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Prima klus geleverd en alles precies volgens afspraak. Het tegelwerk is keurig gedaan en alles is daarna netjes opgeruimd. De communicatie was prettig en vriendelijk. We zijn ontzettend tevreden met het geleverde werk en bevelen Mantjes Tuinen van harte aan.
  • Review door Jessica, Schiedam
    Beoordeeld op 16 aug 2022
    Bestrating: 20 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Ik kan enkel zeggen uitstekend!! Voor mijn ouders vandaag de tuin gerenoveerd, Oude stenen, planten eruit. Nieuwe stenen plus kunstgras erin. Voor mijn ouders heel wat om het te laten doen. Zoals vele ouderen, vertrouwen ze niet meer iedereen en is het al snel teveel. Maar enkel lof hoe mantjes tuinen met ze meedenkt om het zo soepel mogelijk te laten verlopen en meedenkend aan hun besteden budget. Wil je een hardwerkende en betrouwbaar iemand dan raad ik ze zeker aan.
  • Review door Miriam, IJsselstein
    Beoordeeld op 28 jul 2022
    Bestrating: 15 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Joey en Mike komen gemaakte afspraken na, denken met je mee en er is goed met hen te communiceren. Mail of app wordt snel beantwoord, ze komen op tijd en met een ochtend was de vloer onder onze nieuwe overkapping bestraat. Als de rest van de achtertuin bestraat moet worden, zijn ze weer van harte welkom!
  • Review door R., Waddinxveen
    Beoordeeld op 28 jul 2022
    Tuin aanleggen: 35 m²; Nieuwe tuin aanleggen
    We zijn erg blij met het resultaat van onze voor en achter tuin. Joey komt afspraken na en is bij vragen laag drempelig te bereiken. De communicatie voor en tijdens de klus verliep soepel. Joey hielp ons bij het maken van keuzes en gaf goed advies. Tijdens de klus hield hij ons goed op de hoogte van de vorderingen en hield rekening met onze wensen. De tegels en plantenbak zijn netjes gelegd.
  • Review door Wendy, Rotterdam
    Beoordeeld op 26 jul 2022
    Bestrating: 18 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Goed werk afgeleverd!! Erg blij zijn wij er mee. Fijne communicatie houd zich aan de afspraken was keurig op tijd 😊 Dus al met al een Fijne ervaring en raad ik deze harde werkers aan 💪
  • Review door Linda, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 30 jun 2022
    Bestrating: 25 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Joey heeft goed werk geleverd en we zullen hem zeker weer vragen zodra de voortuin nodig is.