Mantjes Tuinen

Mantjes Tuinen beoordelingen (194)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 3 okt 2023
    Bestrating: 18 m²; Terras opnieuw bestraten; Tegels
    Zeer tevreden. Afspraken worden goed na gekomen. Tegels zeer goed gelegd. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woerden
    Beoordeeld op 23 sep 2023
    Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 3; Heg snoeien
    Vakkundig, snel, goed materiaal. Betrouwbaar dus. En bovendien met een opperbest ochtendhumeur. Een echte aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 7 sep 2023
    Bestrating: 40 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Onze tuin is prachtig aangelegd. Zeer vakkundig en vooral heel vlot gedaan!
  • Review door Suzan, Gouda
    Beoordeeld op 30 aug 2023
    Tuin aanleggen: 36 m²; Bestaande tuin vervangen
    Joey heeft mijn voortuin super netjes betegeld, is zeer klantvriendelijk, denkt mee en ik vraag hem zeker voor een volgende tuinklus!
  • Review door Jet, Gouda
    Beoordeeld op 22 aug 2023
    Bestrating: 20 m²; Oprit; Tegels
    Wij zijn zeer tevreden over de communicatie, het advies, de service, de prijs en natuurlijk het eindresultaat! Bedankt Mantjes Tuinen! Een aanrader wat ons betreft.
  • Review door Ruben Aarens, Den Haag
    Beoordeeld op 2 aug 2023
    Bestrating: 30 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Een erg professionele en bovenal vriendelijke omgang beleefd met Mantjes Tuinen. Er werd hardop met ons meegedacht over het proces en mijn vrouw en ik hebben te allen tijde het gevoel gehad dat onze wensen en behoeften gehoord, begrepen en bovenal nageleefd werden. Naast de geleverde diensten hebben we goede tips gekregen om ons mooie nieuwe terras goed te houden zodat elke langer van kunnen genieten. Een erg fijne ervaring en zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 27 jun 2023
    Bestrating: 40 m²; Tuin of Patio; In overleg
    De tegels zijn snel en netjes gelegd. Zou ze zeker aanraden voor al je tegelwerk in de tuin. Duidelijke afspraken gemaakt en komt ze na.
    Beoordeeld op 22 jun 2023
    Tuin aanleggen: 23 m²; Nieuwe tuin aanleggen
    Een echte aanrader! Joey kon snel langskomen om de tuin te bekijken en een plan te bespreken waarin het meedenken ook superfijn is. Prijs afgesproken en afspraak ingepland. Het contact verliep soepel, je kan zowel bellen als appen ook als je tussendoor nog vragen hebt en afspraken zijn keurig nagekomen. Heel vriendelijk ook! Vandaag is de tuin aangelegd, ik heb gekozen voor een combinatie van tegels en kunstgras. Ging ook vlot en een heel mooi resultaat! Top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nootdorp
    Beoordeeld op 11 jun 2023
    Bestrating: 55 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Door positieve revieuws en contact gekozen voor Joey. Leek een garantie voor succes. Helaas bleek dit in praktijk net anders. Ik heb geprobeerd telefonisch in contact te komen maar word sinds opleveren genegeerd. Het zaagwerk is gewoon erg matig en de resten voegsel die niet van de tegels te krijgen zijn maakt dat we nu met een tuin zitten die flink teleursteld!
    (Bewerkt op 14 jun 2023)

Beste heer/mevrouw, Ik vind het heel jammer dat er op deze wijze een slechte recensie wordt geschreven. Dat de zaagstukken langs de muur niet helemaal strak tegen de muur gezaagd konden worden was bij u bekend. Omdat er een dikkere tegel in kwam dan besproken was moesten we meer afgraven. We kwamen langs de muur bij veel plekken een betonrand tegen (zie foto) waardoor er niet strak tegen de muur gezaagd kon worden. Dat u genegeerd bent na oplevering is niet waar. We hebben nog contact gehad hierover. Wij streven er juist naar om goed contact met de klant te houden. Wij staan altijd open om er samen naar te kijken en voor u tot een oplossing te komen! Met vriendelijke groet, Mantjes Tuinen

Reactie aangepast 14 jun 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 2 jun 2023
    Bestrating: 16 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Erg netjes gelegd en prettig contact! Zeker aan te raden!!