M.S. Visser dakwerken

M.S. Visser dakwerken beoordelingen (39)

• Review door Harry, Andijk
    Beoordeeld op 10 feb 2020
    Dakrenovatie: Reparatie werkzaamheden; Puntdak
    M.S. Visser reageerde binnen het uur op mijn gevraagde klus op werkspot. Ik was prettig verbaasd dat hij binnen enkele uren al langs kon komen. Ter plekke ging hij het dak op en voerde de gevraagde reparatie uit. Terwijl hij op het dak was, zag hij dat de nokpannen steeds losser komen te liggen, wegens uitdroging bevestigingsmateriaal. Dat kon ik zelf ook waarnemen en was ik vorig jaar door een concurrent ook al eens op gewezen. Nu dan toch maar om een aanvullende offerte gevraagd. Goed opgemerkt!
  • Review door Peter & Emma, Stiens
    Beoordeeld op 19 dec 2019
    Daken: 40 m2; Lekkage verhelpen; Plat dak
    Woensdagavond gebeld en donderdagochtend de klus geklaard. Dat zijn pas afspraken nakomen. Lekkage verholpen en vervolgafspraak gemaakt. Zeer tevreden!
  • Review door D., Wieringerwerf
    Beoordeeld op 11 dec 2019
    Daken: 25 m2; Lekkage verhelpen; Plat dak
    Door lekkage moest de klus zsm geklaard worden en dat is gebeurd. Met twee dagen droog weer was het klaar (ca 45 vierkante meter plat dak). De dakbedekking ligt er nu beter in dan bij oplevering van het huis. Ook de afwerking was bijzonder goed: moeilijke plekken,randen en afvoeren.
  • Review door Edwin, Wieringerwaard
    Beoordeeld op 11 mrt 2019
    Daken: 50 m2; Reparatie werkzaamheden; Puntdak
    Binnen 6 minuten een reactie en zoals gevraagd dezelfde dag nog uitgevoerd. Top gedaan door Michel!!
  • Review door Klant van M.S. Visser dakwerken
    Beoordeeld op 8 jan 2018

Daklekkage verholpen

Mijn ervaring met M.S. Visser Dakwerken was helemaal goed verlopen. Ik belde meneer Visser vanwege een lekkage. Als snel werd ik terug gebeld en maakten we een afspraak om de lekkage op te lossen. Ik was heel erg blij en alles was goed geregeld. De volgende keer als ik een dakdekker nodig heb of iemand in mijn omgeving dan bel ik meteen meneer Visser en ik raad deze dakdekker ook zeker aan andere mensen aan.