M-B ELEKTRO

M-B ELEKTRO beoordelingen (57)

• Review door Evert, Arnhem
    Beoordeeld op 31 mei 2017

Meterkast uitbreiden en stopcontacten verleggen voor nieuwe keuken.

Geweldige man, werkt echt goed. Top bedrijf.
  • Review door Michiel, Nijmegen
    Beoordeeld op 20 mei 2017

Elektra in de tuin uitbreiden

De opdracht is snel en vakkundig uitgevoerd. Er wordt goed meegedacht met de situatie en ik heb hier goed advies in gekregen. Verder was de communicatie steeds snel en prettig! Ben erg tevreden met het resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oss
    Beoordeeld op 9 mei 2017

Twee hanglampen ophangen op 1 electriciteitspunt

Heel fijne ervaring en we hebben "Karel" ook al voor een volgende klus ingeschakeld.
  • Review door Remco, Haaften
    Beoordeeld op 6 mei 2017

LED Downlighters plaatsen in systeemplafonds

Jammer genoeg kon de klus last-minute niet doorgaan wegens fysieke obstakels in het plafond. Contact dat ik met Dhr. Burul had was prettig. Hij is een prima vakman en flexibel in opstelling.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oss
    Beoordeeld op 16 apr 2017

Aanleggen elektra slaapkamer. Verplaatsen stopcontacten.

• Review door Daan, Nijmegen
    Beoordeeld op 20 feb 2017

Stroom kabel onder de grond herstellen

Karel is een vriendelijke man met verstand van zaken.
  • Review door Mark, Lith
    Beoordeeld op 31 okt 2016

Elektra aansluiten op tuinhuis.

Mahmut, een erg prettige man in de omgang die uiterst kundig is en zijn afspraken netjes nakomt! Hij zag vrijwel direct dat de elektra door een prutser aangelegd was en stuitte op verschillende gevaarlijke aansluitingen waardoor kortsluiting ontstond. Mahmut heeft alles voorzien van de juiste aansluitingen en heeft tevens orde geschept in de chaos. Hoewel hij er een hele dag voor had uitgetrokken bleek hij snel de boosdoeners gevonden te hebben waardoor ook de onkosten enorm meevielen. Alles werkt naar behoren en hij is de eerste die ik weer bel wanneer ik weer een elektricien nodig heb! Nogmaals enorm bedankt en tot de volgende keer!

Mark bedankt voor u mooie bericht goede punt en vertrouwen ik heb met mijn plezier gewerkt ik heb het graag gedaan Koffie was heerlijk tot ziens zou ik maar zeggen mvgr burul

Reactie geplaatst 31 okt 2016
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijchen
    Beoordeeld op 28 okt 2016

Geaarde stekkerdoos in meterkast aanleggen

Aardige kerel met de beste intenties
  • Review door Ton, Schijndel
    Beoordeeld op 17 sep 2016

Elektra aanleggen woonhuis

Absolute aanrader. We hadden een forse klus voor hem, met elektra en internet door de hele woning + een nieuwe schakelkast. Karel was altijd volgens afspraak daar en werkt zee secuur, efficiënt en snel. Wij zijn uiterst tevreden!
  • Review door Michiel, Vught
    Beoordeeld op 13 sep 2016

Vervangen groepenkast incl. Nieuwe groepen.

Prima werk geleverd bij ons. Meterkast geplaatst met 12 groepen. Paste allemaal maar net, maar het is goed gekomen. Karel is later nog terug gekomen om een wijziging uit te voeren. Hij komt ook nog een koppelstukje om de kookgroep te koppelen brengen. En dat alles voor de laagst aangeboden prijs via Werkspot.