M.A.S Tegelwerken

M.A.S Tegelwerken beoordelingen (80)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Lieshout
    Beoordeeld op 31 jul 2025

Wand- of vloertegels zetten: 3 m²; Muur; Keuken

Goed werk geleverd, is heel netjes in de omgang en denkt mee.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 20 jul 2025

Wand- of vloertegels zetten: 3 m²; Muur; Keuken

Windje geregeld. Mooi geworden. Alle tijd genomen om het restjes op te leveren. Heel tevreden
  • Review door Rick, Oosterhout, Gelderland
    Beoordeeld op 12 jul 2025

Wand- of vloertegels zetten: 6 m²; Muur; Keuken

Kwaliteit geleverd en zeer vriendelijk in de omgang. Erg blij met het resultaat.
  • Review door Peter de Wildt , Wijchen
    Beoordeeld op 2 jun 2025

Wand- of vloertegels zetten: 2 m²; Muur; Keuken

Heel netjes gemaakt en vriendelijk. Netjes het werk achter gelaten.
  • Review door Jur, Eindhoven
    Beoordeeld op 29 mei 2025

Wand- of vloertegels zetten: 5 m²; Muur; Keuken

Wat een absolute vakman! Mohammed heeft vandaag onze achterwand betegeld en het eindresultaat is werkelijk prachtig, zo mooi hadden we onszelf niet eens kunnen voorstellen! Vanaf het eerste contactmoment hadden we al een goed gevoel bij Mohammed, kijkend naar zijn reviews en voorbeeldfoto's van projecten voor zijn klanten. Dit sloot aan bij onze stijl en type tegels, waardoor we voor zijn expertise hebben gekozen. Mohammed gaat zéér professioneel te werk en heeft ons meerdere keren van waardevol advies voorzien (kleur voegmortel, kleur siliconenkit voor het afkitten én de manier voor het leggen van de tegels). Een respectvolle vakman, die ik werkelijk aan ieder zou aanbevelen. Ontzettende topvent waar er meer van op deze wereld zouden mogen zijn. Dus twijfel niet en schakel Mohammed in voor jou tegelwerkzaamheden: je zult versteld staan van het eindresultaat en wat voor goede en aardige persoon je in huis hebt. Alleen maar lof!!!
  • Review door Hanjo, Veenendaal
    Beoordeeld op 18 mei 2025

Wand- of vloertegels zetten: 5 m²; Muur; Keuken

Mohammed is echt een vakman. Hij denkt heel actief mee voor het mooiste resultaat. En hij stopt niet voordat de klus geklaard is, ook als het dan wat later wordt :-) Daarnaast ook een zeer vriendelijke man die van te voren goed communiceert en duidelijke afspraken maakt. Wij kunnen hem alleen maar ten zeerste aanraden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hurwenen
    Beoordeeld op 23 apr 2025

Wand- of vloertegels zetten: 33 m²; Muur, Vloer; Badkamer, Toilet

Super tegelzetter niet meer niet minder! Binnenkort komt die ook de keuken tegelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rosmalen
    Beoordeeld op 12 apr 2025

Wand- of vloertegels zetten: 3 m²; Muur; Keuken

Goede communicatie en prijsbepaling vooraf en heel tevreden met het geleverde werk. De tegelzetter is professioneel en werkt heel netjes.
  • Review door Liam, Eindhoven
    Beoordeeld op 18 mrt 2025

Wand- of vloertegels zetten: 7 m²; Vloer; Keuken

De vloer in de keuken is zeer netjes gelegd! Er wordt met je mee gedacht. Alles was snel klaar en ik ben zeer tevreden met het resultaat.
  • Review door Hicham, Eindhoven
    Beoordeeld op 12 mrt 2025

Wand- of vloertegels zetten: 19 m²; Muur, Vloer; Badkamer

Super meedenkend en geholpen door Dhr Mohammed. Mooie badkamer gecreëerd.