Terug naar profielBeoordeling: 4.7 van 5 4.7532 reviews
Lukassen klus & service diensten
Gipswand + enkele schuifdeur in de wand
Op zeer korte termijn kon hij aan de slag en er is uitstekend werk geleverd. Zeer tevreden over het eindresultaat.raadt vakman aanLeerdamBart Steijncandoo overzettreden plaatsen
raadt vakman aanWat een vakman. Kon op zeer korte termijn aan de slag. Mooi vakwerk geleverd de trap ziet er geweldig uit. De prijs was super, zeker in ve…Lees meerRosmalenMenno TangenberghBedankt voor u mooie lovende woorden en tot ziens voor de volgende klus.Aantal klussen
Frans werkt netjes en secuur en denkt goed mee.raadt vakman aanUtrechtSophie SlippensBedankt voor u referentie en tot de volgende keertraprenovatie doe het zelf pakket
raadt vakman aanBij deze een review over lukassen. Vandaag snel, netjes en professioneel geholpen bij de renovatie van onze trap. Afgesproken dat hij allee…Lees meerUtrechtBedankt voor u referentie en hopelijk tot de volgende keer.Aantal eenvoudige kleine klussen in huis
Prima, kwam afspraak na en had de klussen snel en vakkundig gefixed.raadt vakman aanUtrechtBedankt voor u referentie en hopelijk tot de volgende klus(sen)Plaatsen schuifdeurenwand voor kast
raadt vakman aanDe heer Lucassen heeft bij ons een schuifdeurenwand voor een kast opgehangen. Hij heeft dit zeer snel en vakkundig gedaan. Uiteindelijk is d…Lees meerVianenAndre van HofwegenHangen van deuren
raadt vakman aanFrans heeft op de zolderverdieping 3 deuren geplaatst en de posten aangepast. De dakkapel afgetimmerd en deuren voor de kasten geplaatst. …Lees meerVleutenWilly Klarenbeekschuifdeurtjes zolder
we hebben goeie ervaringen. Hij ging niet weg voordat de klus klaar was. Bedankt!raadt vakman aanUtrechtIrene Zandbergen