Lukassen klus & service diensten

Lukassen klus & service diensten beoordelingen (34)

• Review door Sjors, Vleuten
    Beoordeeld op 15 dec 2015
    Zolder verbouwing: wanden + zolder (vide)
    Heel erg goed. Frans denkt goed mee en geeft goed advies en maakt de klus zoals je dat verwacht. We hebben hem een kinderkamer op de zolder laten bouwen en laten hem nu ook de rest van de zolder verbouwen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Montfoort
    Beoordeeld op 10 dec 2015
    Zolder indelen, 2 kamers + vliering
    Frans is een echte vakman. Hij maakt gebruik van top materialen en denkt zeer goed mee. Al het werk is van grote kwaliteit en op tijd opgeleverd. Daarnaast een prettig persoon om in huis te hebben voor klussen die langer duren dan 2 weken. Voor een volgende klus staat Frans met afstand op de eerste plaats.

Bedankt voor deze mooie review. Het was / is ook prettig om bij u te mogen en kunnen werken.

Reactie geplaatst 10 dec 2015
    Beoordeeld op 7 nov 2015
    Scheidingswand met schuifdeur, voorzetwanden, plafond, trapomheinin...
    Frans werkt nauwkeurig en netjes. Hij bespreekt goed en duidelijk wat hij precies doet en denkt goed mee. Hij komt ook met praktische oplossingen en denkt aan je budget. Wat ik vooral prettig vind is dat Frans in principe alles zelf doet, maar ook goed zijn grenzen kent: als het te veel, complex of specialistisch wordt schakelt hij iemand uit zijn netwerk in. Ik zou Frans zeker nog een keer inhuren voor een volgende klus. Ook zou ik hem aanbevelen aan vrienden en familie.

Bedankt voor je mooie en lovende woorden.

Reactie geplaatst 7 nov 2015
  • Review door Bart, Leerdam
    Beoordeeld op 6 okt 2015
    Gipswand + enkele schuifdeur in de wand
    Op zeer korte termijn kon hij aan de slag en er is uitstekend werk geleverd. Zeer tevreden over het eindresultaat.
  • Review door Menno, Rosmalen
    Beoordeeld op 8 jun 2015
    candoo overzettreden plaatsen
    Wat een vakman. Kon op zeer korte termijn aan de slag. Mooi vakwerk geleverd de trap ziet er geweldig uit. De prijs was super, zeker in verhouding tot het geleverde vakwerk. Voor een volgende klus is er maar een vakman die mag komen.

Bedankt voor u mooie lovende woorden en tot ziens voor de volgende klus.

Reactie geplaatst 8 jun 2015
  • Review door Sophie Slippens, Utrecht
    Beoordeeld op 19 mei 2015
    Aantal klussen
    Frans werkt netjes en secuur en denkt goed mee.
    (Bewerkt op 8 jun 2015)

Bedankt voor u referentie en tot de volgende keer

Reactie geplaatst 8 jun 2015
    Beoordeeld op 30 apr 2015
    traprenovatie doe het zelf pakket
    Bij deze een review over lukassen. Vandaag snel, netjes en professioneel geholpen bij de renovatie van onze trap. Afgesproken dat hij alleen zou opmeten en de overzettreden en stootborden uitzagen. Zo kunnen wij later het zelf vastzetten. Hij was daar heel flexibel in. Hartelijk dank hiervoor wij zijn heel blij met het resultaat!
    (Bewerkt op 2 mei 2015)

Bedankt voor u referentie en hopelijk tot de volgende keer.

Reactie geplaatst 2 mei 2015
    Beoordeeld op 26 apr 2015
    Aantal eenvoudige kleine klussen in huis
    Prima, kwam afspraak na en had de klussen snel en vakkundig gefixed.

Bedankt voor u referentie en hopelijk tot de volgende klus(sen)

Reactie geplaatst 26 apr 2015
  • Review door Andre, Vianen
    Beoordeeld op 9 jul 2012
    Plaatsen schuifdeurenwand voor kast
    De heer Lucassen heeft bij ons een schuifdeurenwand voor een kast opgehangen. Hij heeft dit zeer snel en vakkundig gedaan. Uiteindelijk is de totaalprijs zelfs iets lager geworden aangezien hij eerder klaar was dan verwacht.